||||

El Trofeu Villarreal CF corona els seus campions

30 / 11 / 2019

El trio format per Marc, Nacho i Bueno s'alça amb el títol 'groguet' i disputarà la final del 'Trofeu Jo Sóc'

El Trofeu Villarreal CF va coronar ahir als seus campions després d'una emocionant final celebrada al Trinquet de Vila-real. Allà, el trio format per Marc, Nacho i Bueno es va imposar a Genovés II, Raúl i Tomàs per 60-35. Després d'aquest important triomf, els guanyadors del torneig 'groguet' disputaran la final del 'Trofeu Jo Sóc' davant els vencedors del Torneig Llevant UD-110 aniversari.

El Trinquet de Vila-real també va acollir la partida pel tercer i quart lloc, que va enfrontar als trios que van caure a la ronda de semifinals. Els pilotaris Puchol II, Héctor i Héctor II van doblegar a J. Salvador, Javi i Álvaro per 60-35.

El títol del 'Trofeu Jo Sóc', que enfrontarà als campions groguets davant els vencedors granotes, es decidirà a anada i tornada. Primer es jugarà al Trinquet de Vila-real el cap de setmana del 6 al 8 de desembre, mentre que la tornada està programada per al dissabte 16 de desembre al Trinquet Pelayo. El campió serà l'equip que guanye les dues partides. I en cas d'empat a victòries, sense importar el resultat, es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs en una partida que tindria lloc el dia 14 de desembre al trinquet valencià.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL