||||

Pur espectacle a les 'semis' del Torneig Villarreal CF

25 / 11 / 2019

El trio format per Genovés II, Raúl i Tomàs s'enfrontarà a Marc, Nacho i Bueno aquest divendres 29 de novembre a la final de la competició groga

Pur espectacle al Trinquet de Vila-real, que va acollir divendres passat les semifinals del Torneig Villarreal CF de Pilota Valenciana. A la primera semifinal, el trio format per Genovés II, Raúl i Tomàs va superar a J. Salvador, Javi i Àlvaro (50-60).

Per la seua banda, el segon encontre va enfrontar als pilotaris Marc, Nacho i Bueno davant Puchol II, Hèctor i Hèctor II. El primer trio va vèncer per 25-60 a l'equip capitanejat pel pilotari d'Endavant Esports, Puchol II.

La final del Torneig Villarreal CF, que enfrontarà els trios guanyadors en els xocs de semifinals, es jugarà aquest divendres 29 de novembre al Trinquet de Vila-real. Abans, se celebrarà la partida pel tercer i quart lloc.

Cal destacar que els guanyadors del Torneig Villarreal CF obtindran un bitllet per disputar el 'Trofeu Jo sóc', una nova competició que han creat el conjunt groc i el Levante UD per a recolzar i promocionar l'esport autòcton. Els guanyadors del torneig 'groguet' s'enfrontaran als vencedors del Torneig Levante UD - 110 Aniversari que tindrà lloc paral·lelament al Trinquet Pelayo de València.

El títol del 'Trofeu Jo sóc' es decidirà a anada i tornada. Primer es jugarà al Trinquet de Vila-real el cap de setmana de 6 al 8 de desembre, mentre que la tornada està programada per al dissabte 16 de desembre al Trinquet Pelayo. El campió serà l'equip que guanye les dues partides. I en cas d'empat a victòries, sense importar el resultat, es jugaria una pròrroga a el millor de tres jocs en una partida que tindria lloc el dia 14 de desembre al trinquet valencià.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL