||||

El Villarreal dóna suport a la Setmana de Prevenció d'Incendis

24 / 11 / 2019

A la 'Fan Zone' es va instal·lar un dispositiu informatiu per tal de conscienciar els aficionats

Un any més, el Villarreal CF va voler donar suport a la Setmana de Prevenció d'Incendis de el Consorci Provincial de Bombers de Castelló que es prolongarà fins al pròxim diumenge 1 de desembre. Així, a la 'Fan Zone' de l'Estadi de la Ceràmica es va instal·lar un dispositiu informatiu per tal de conscienciar els aficionats just abans que comencés el partit contra el RC Celta. La Setmana de Prevenció d'Incendis està organitzada per la Diputació de Castelló a través del Consorci Provincial de Bombers, la Fundació Mapfre i l'Associació de Tècnics Professionals de Bombers.

Aquest any seran 25 les activitats i tallers didàctics que es desenvoluparan fins al diumenge 1 de desembre, entre les quals es troben les esperades -sobretot pels més menuts- jornades de portes obertes als parcs de bombers d'Onda, Llucena, Morella, Benassal, Atzeneta del Maestrat, Orpesa, Nules, Benicarló i Sogorb.

La campanya està dissenyada per arribar a una audiència potencial de 15.000 persones a les que es va transmetre unes pautes bàsiques de prevenció per evitar incendis o perquè una vegada que s'hagen iniciat se sàpiga actuar minimitzant les seues conseqüències.

Les activitats es realitzaran en 11 col·legis de la província i a les mateixes accediran un total de 2.000 escolars. Amb la campanya també col·laboren associacions de gent gran i mestresses de casa.

Cada any es designa un municipi de la província com a epicentre principal dels actes, en aquesta ocasió el municipi escollit és el d'Orpesa de la Mar.

El que es pretén amb aquesta campanya és que cada vegada més persones tinguen nocions sobre prevenció i que es difonguen a través del boca a boca.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL