||||

Pla d'activitats davant el RC Celta

22 / 11 / 2019

Coneix l'agenda d'actes per al partit d'aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF, amb la coordinació de l'Ajuntament de Vila-real, ha preparat un seguit d'activitats per a la prèvia del partit d'aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica (18.30 hores). Els equips de futbol base seran protagonistes en el descans de el partit, desfilant sobre la gespa de el feu groc per rebre l'afecte de l'afició en un acte que servirà com a presentació oficial.

A més hi haurà una nova edició del torneig '3x3 Groguet' amb la participació dels equips CF Platges de Moncofa, CE Vila d'Onda i els jugadors de l'Escoleta CVF Sabadell; se celebrarà la tercera jornada del concurs Groc Talent amb l'actuació de Trébede Music a la 'Fan Zone' situada just davant de la façana de Fons Sud; lloc en el qual també estarà instal·lat un dispositiu informatiu dels bombers a causa de l'estrena de la Setmana de Prevenció d'Incendis.

A la seu de l'APV també hi haurà un gran ambient, ja que la penya Llagostí Groc de Vinaròs serà protagonista a partir de les 17.30 hores. Finalment, cal ressaltar que hi haurà dos homenatges sobre la gespa just abans de del xiulet inicial. Toko Ekambi rebrà el premi a el Millor Jugador de LaLiga del passat mes d'octubre i el ciclista vila-realenc Sebastián Mora serà obsequiat per les seues últimes medalles aconseguides. Tots dos premis seran lliurats per Marcos Senna.

La música de Trébede Music al concurs Groc Talent

Aquest diumenge se celebrarà la tercera jornada del concurs Groc Talent a la 'Fan Zone' de l'Estadi de la Ceràmica amb l'actuació de Trébede Music a partir de les 17.30 hores. Groc Talent neix de l'conveni entre el Villarreal CF i el Sansan Festival dins d'Endavant Cultura. Hi participaran nou grups i el vencedor tindrà com a premi tocar al festival de Benicàssim en 2020. Aquest diumenge és el torn de Trébede Music, un grup de rumba de Burriana (Castelló) que va començar en el món de la música en 2014.

Compta amb quatre membres. Fran Borràs, a la veu i la guitarra espanyola, Marcos Pallarés, a la veu i al calaix, Vicent Llopis al saxo i timbals i Ramonet a la veu principal i guitarra espanyola. Pel que fa a el repertori, és molt variat, amb cançons pròpies des rumba pura flamenca fins a temes de pop-rock com Fito i fitipaldis, L'últim de la fila, Loquillo, Sabina, etc. Es pot votar als artistes la setmana posterior a la seua actuació en la pàgina web del Villarreal: GROC TALENT

L'agenda d'aquest diumenge és la següent:

  • 15.00 hores: Dinar oficial de directives amb la presència de el president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el president del RC Celta, Carlos Mouriño.
  • 16.30 hores: Inici de la 'Fan Zone', amb la celebració de la jornada del Torneig 3x3 Groguet. Hi participaran els equips CF Platges de Moncofa, CE Vila d'Onda i els jugadors de l'Escoleta CVF Sabadell. També es promocionarà la Setmana de Prevenció d'Incendis del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.
  • 17.30 hores: Actuació de Trébede Music a la 'Fan Zone' corresponent a la tercera jornada del concurs Groc Talent i inici de la festa a la seu de l'APV amb la penya Llagostí de Vinaròs com a protagonista.
  • 18.23 hores: Homenatge al ciclista Sebastián Mora per part del Villarreal per les seues recents medalles.
  • 18.25 hores: Foto dels participants del torneig 3x3 Groguet amb l'onze inicial del Villarreal CF.
  • 18.30 hores: Inici del partit Villarreal CF-RC Celta.
  • 19.15 hores: Presentació oficial dels equips de futbol base del Villarreal, que aniran desfilant sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL