||||||

La tornada a les aules més divertida

07 / 11 / 2019

Sergio Asenjo i Natzaret Segura han visitat el Col·legi Liceu de Benicàssim gràcies a la iniciativa d'Endavant Club Groguet

Els jugadors del Villarreal CF Sergio Asenjo i Natzaret Segura han tornat a l'escola per un dia. El porter del primer equip i l'atacant del Femení A han visitat aquesta vesprada el Col·legi Liceo de Benicàssim gràcies a la iniciativa d'una 'Estrella al Teu Cole' de la iniciativa Endavant Club Groguet. Al centre, els futbolistes es van divertir i van compartir les seues millors anècdotes tant dins com fora de la pista de joc.

Els alumnes de l'escola benicense van poder conèixer els seus ídols grocs. Sergio Asenjo i Natzaret Segura es van sotmetre a una distesa i entretinguda roda de premsa amb els xiquets, que van agafar el micro i van exercir de periodistes per un dia. Per si fos poc, els joves estudiants es van fer amb l'autògraf dels groguets, que també van posar en una foto de grup per al record. Una vesprada inoblidable.

La iniciativa 'Una Estrella al Teu Cole', integrada dins d'Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i Maria Sanjuán van assistir a l'Avel·lí Corma de Moncofa; Manu Trigueros i Naiara Ves van visitar el CEIP José Soriano i hui ha estat el torn de Sergio Asenjo i Natzaret Segura al Col·legi Liceo de Benicàssim.

D'ara endavant els futbolistes del Villarreal i les jugadores del Femení A acudiran a diferents centres escolars per conèixer als més petits. A més de les visites dels futbolistes groguets, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d'un entrenament dirigit pels tècnics de la #CanteraGrogueta i d'una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL