||||

Pla d'activitats davant l'Athletic Club

02 / 11 / 2019

ASISA premiarà Santi Cazorla, se celebrarà una edició especial del '3x3 Groguet' i The Sigmunds actuarà a la Fan Zone

El Villarreal CF, amb la coordinació de l'Ajuntament de Vila-real, ha preparat un seguit d'activitats per a la prèvia del partit d'aquest diumenge entre el Villarreal CF i l'Athletic Club a l'Estadi de la Ceràmica (14.00 hores).

Al voltant de 600 esportistes d'Endavant Esports assistiran al duel convidats pel club; hi haurà una edició especial del torneig '3x3 Groguet' amb la participació dels equips EDI del Villarreal CF, Valencia CF i Primer Toque CF; se celebrarà la segona jornada del concurs Groc Talent amb l'actuació de The Sigmunds a la 'Fan Zone' situada just davant de la façana del Fons Sud del feu groc; i finalment ASISA premiarà Santi Cazorla com el 'Jugador Més Saludable' de la temporada passada.

A les 12.00 hores comenárà l'activitat a la 'Fan Zone' instal·lada a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica, amb la celebració de l'edició especial EDI del Torneig '3x3 Groguet'. En aquesta ocasió participaran els equips del Villarreal CF, Valencia CF i Primer Toque CF.

La música de The Sigmunds en el concurs Groc Talent

Aquest diumenge se celebrarà la segona jornada del concurs Groc Talent a la 'Fan Zone' de l'Estadi de la Ceràmica amb l'actuació de The Sigmunds a partir de les 13.00 hores. Groc Talent neix del conveni entre el Villarreal CF i el Sansan Festival dins d'Endavant Cultura. Hi participaran nou grups i el vencedor tindrà com a premi tocar al festival de Benicàssim en 2020. Aquest diumenge és el torn de The Sigmunds, un Grup Pop-Rock que psicoanalitza a l'ésser humà i el seu entorn a través de la música.

D'aquí va néixer Sigmund (Raúl Castelló) i després d'haver de triar a músics per poder realitzar directes (Sigmund i els elegits) va trobar a un grup d'amics músics, el que va donar lloc a formar una banda autèntica (The Sigmunds) amb Martín Sevilla, Ferran Carratalá, Manolo Soler, Toni Martínez i Joan Centelles. La il·lusió per aconseguir gaudir de la música i el seu ambient els fa créixer cada dia com a persones i músics. El grup ha passat per transformacions en la seua composició, però sense perdre l'essència del projecte inicial i la il·lusió que al llarg d'aquests anys de treball i esforç els ha portat fins aquí. Es pot votar als artistes la setmana posterior a la seua actuació a la pàgina web del Villarreal: GROC TALENT

ASISA premia Santi Cazorla com el 'Jugador Més Saludable' de la temporada 18-19

Just abans del partit, el proveïdor mèdic oficial del Villarreal CF, ASISA, premiarà Santi Cazorla com el 'Jugador Més Saludable' de la temporada 18-19. El delegat d'ASISA a Castelló, el Dr. Javier Gómez-Ferrer, serà l'encarregat de lliurar-li el trofeu sobre el mateix terreny de joc minuts abans que comence el duel contra el conjunt bilbaí a l'Estadi de la Ceràmica.

L'agenda d'aquest diumenge és la següent:

  • 12.00 hores: Inici de la 'Fan Zone', amb la celebració de la jornada especial del Torneig 3x3 Groguet. Hi participaran els equips EDI del Villarreal CF, Valencia CF i Primer Toque CF.
  • 12.30 hores: Dinar oficial de directives amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el president de l'Athletic Club, Aitor Elizegi.
  • 13.00 hores: Actuació de The Sigmunds a la 'Fan Zone' corresponent a la segona jornada del concurs Groc Talent.
  • 13.55 hores: Foto dels participants del torneig EDI 3x3 Groguet amb l'onze inicial del Villarreal CF.
  • 13.57 hores: Homenatge a Santi Cazorla per part d'ASISA com el 'Jugador Més Saludable' de la temporada 18-19.
  • 14.00 hores: Inici del partit Villarreal CF-Athletic Club.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL