||||

La inauguració de l'ampliació de CREIXEM, aquest dimarts

16 / 09 / 2019

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, assistirà a l'acte que començarà a les 19.00 hores

Ha arribat el dia. Aquest dimarts s'inaugura oficialment la remodelació del centre de CREIXEM a Vinaròs en un acte que se celebrarà a partir de les 19.00 hores. L'esdeveniment estarà encapçalat per president del Villarreal CF, Fernando Roig, el director territorial de presidència de la Generalitat Valenciana, Adolf Sanmartín, el president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, Roberto Bermúdez en representació de LaLiga, l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, i el president del grup empresarial Gil Comes. Francisco Gil.

El Villarreal CF va realitzar un seguit d'activitats al llarg de la temporada passada per recaptar fons per tal de destinar una part a l'ampliació del centre de l'associació CREIXEM situat a Vinaròs. De fet, el club també ha donat suport econòmicament les obres al costat del suport de LaLiga i del grup empresarial Gil Comes.

Cal recordar que CREIXEM participa dins el projecte Endavant Igualtat de la Cantera Grogueta i que és un centre de desenvolupament infantil format per un grup de professionals que treballen de manera transdisciplinar per atendre les necessitats de xiquets d'entre 0 i 16 anys amb trastorns del neurodesenvolupament o risc de patir-los.

Els objectius del centre són proporcionar els suports necessaris, segons els interessos i característiques de cada xiquet i cada família, per fomentar la seua integració i autonomia en els diferents àmbits de la seua vida (escolar, social, familiar...) millorant així la qualitat de vida de la família.

L'ampliació del centre era necessària i ja és una realitat.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL