||||

El FIB, a punt per vibrar en el seu 25 aniversari

09 / 07 / 2019

El Festival Internacional de Benicàssim ha presentat el seu cartell i totes les novetats de la present edició

El Festival Internacional de Benicàssim ha presentat oficialment l'edició de 2019, en què celebra el seu 25 aniversari.

L'esdeveniment, que es celebra del 18 al 21 de juliol, compta amb un espectacular elenc d'estrelles en el seu cartell entre els quals destaca la presència de grups i artistes de talla internacional com Vetusta Morla, Lana del Rey, Kings of Leon o Fatboy Slim.

Per si fos poc, el FIB es viu més fora dels escenaris. Entre la multitud d'activitats que tindran lloc la setmana que ve, ressalta la celebració del tradicional partit solidari a favor de Save The Children, organitzat conjuntament entre el festival i el Villarreal CF, en què artistes i periodistes es citaran sobre el verd en un xoc en què participarà Marcos Senna. Els 'fibers' també poden gaudir del futbol en els dies previs al festival participant en el Torneig 3x3 Fiber Groguet, que se celebrarà el proper dimecres 17 de juliol a les 18.00 hores al Càmping VIP Villacamp. Aquesta competició es desenvolupa en un format d'eliminatòries, els encontres tenen una durada de quatre minuts. Els equips participants han d'estar compostos de 3 a 5 membres.

Cal recordar que els abonats groguets poden gaudir d'un 25% de descompte en el Abonament de 4 Dies + Camping gràcies a la iniciativa del Villarreal CF, Endavant Cultura.

Per a més informació, pots visitar la pàgina oficial del FIB.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL