||||||

El Submarí manté la seua aposta per l'UJI

14 / 06 / 2019

El Villarreal i la Universitat Jaume I reben als 59 estudiants del Programa d'Esportistes d'Elit de la universitat

El Villarreal CF, al costat de la Universitat Jaume I (UJI), van rebre ahir als esportistes d'elit de la universitat castellonenca, un programa que enguany compleix 20 anys i que durant dues dècades ha permès donar suport a més de 500 estudiants que han pogut compaginar la seua vida acadèmica amb una activitat esportiva d'alt nivell. El club va estar representat per Tino Traver, director de Relacions Institucionals, qui va estar acompanyat per Eva Alcón, rectora de l'UJI.

Enguany hi ha inclosos 59 esportistes en el programa: 32 homes i 27 dones que cobreixen fins a 20 modalitats esportives diferents que van des de l'esgrima a l'halterofília. D'ells, més de la meitat -36 de 59- va rebre una beca del Villarreal CF durant el passat curs 2017-2018. 

Tino Traver va mostrar la satisfacció del club groc per a poder retornar a la societat, i més concretament, a aquests joves esportistes d'elit, una part dels ingressos que obté per la seua activitat futbolística. Traver ha assegurat que aquests joves de l'UJI són l'exemple del que hauria de ser l'essència d'un esportista: «pel seu rendiment esportiu i pels seus mèrits acadèmics».

La rectora, per part seua, va voler donar les gràcies i l'enhorabona a totes i tots els esportistes que participen del programa. «El vostre esforç, la vostra voluntat de superació i compromís, és un exemple per a totes i tots nosaltres. Cada dia guanyeu una medalla, la del nostre reconeixement per la vostra activitat a les pistes esportives i a les aules». I ha agraït especialment la col·laboració econòmica del Club de Futbol Villarreal des de fa 6 anys.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL