La Ceràmica acull la festa d'Endavant Igualtat

La Ceràmica acull la festa d'Endavant Igualtat

13 / 05 / 2019

La iniciativa celebra la seua darrera jornada de la temporada aquest dimarts a l'estadi groc

El millor final possible. L'Estadi de la Ceràmica acull aquest dimarts la gran festa de final de temporada de la iniciativa Endavant Igualtat en la qual participaran els centres especials de la província de Castelló. Hi haurà jocs com ara el Desafiament de la Cantera Grogueta, un camp inflable 3x3, un 'xutòmetre', una diana, un divertit karaoke i música al llarg de tota la jornada. Posteriorment hi haurà lliurament de detalls i un dinar final per als 300 participants en l'esdeveniment. En total, en aquesta temporada 2018-2019 han format part d'Endavant Igualtat 10 centres amb els seus respectius equips assignats de la Cantera Grogueta.

La Cantera Grogueta ha seguit així, una temporada més, recolzant l'afany solidari del Villarreal CF. Per a això, el club va posar en marxa a la temporada 2015-2016 la iniciativa 'Endavant Igualtat', inèdita a Espanya, en què cada equip del futbol base groc de Futbol 11 va apadrinar un centre especial de la província de Castelló.

El Departament de Psicologia i Metodologia del club aposta així per l'educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar els membres dels centres en el seu desenvolupament personal, amb una sensibilitat social d'acord a les necessitats i dificultats dels altres, i compartir amb ells les seues experiències. Aquest intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement de les dues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com a les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assisteixen als partits i animen els seus equips a la Ciutat Esportiva.

L'agenda d'aquest dimarts serà la següent:

10.00 hores: Benvinguda a les associacions i equips.
10.15 hores: Inici de les activitats programades.
12.00 hores: Lliurament de detalls.
13.00 hores: Dinar a la sala de Preferència de l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL