||||

El GP Vila-real-Morella s'uneix a Endavant Esports

02 / 05 / 2019

El Vila-real CF donarà suport a la 72a edició de la tradicional prova ciclista de la província de Castelló 

El Vilarreal CF augmenta la seua aposta per l'esport provincial. El Submarí ha sumat el seu suport a el Gran Premi Vila-real-Morella, que passarà a formar part de la família d'Endavant Esports, projecte amb el qual el Villarreal CF patrocina a clubs, esportistes i competicions de la província de Castelló amb l'objectiu de col·laborar en el seu creixement i fomentar l'esport d'elit provincial.

L'entitat groga col·laborarà econòmicament en aquesta prova ciclista. El certamen, que s'ha presentat aquesta vesprada a la Plaça Major de Vila-real, compta amb dues etapes que se celebraran aquest divendres i dissabte. La primera d'elles, des de Vila-real a Morella, té lloc demà divendres, amb la eixida prevista a les 13.30 hores des de la Plaça Major de Vila-real. La segona etapa se celebrarà el dissabte, amb eixida des de la capital dels Ports i retorn a la localitat de la Plana Baixa, amb arribada prevista a les 13.30 hores a la Plaça de l'Estadi de la Ceràmica, on esperarà la línia de meta. En finalitzar la competició, als voltants de l'Estadi de la Ceràmica, els vencedors rebran el guardó lluint la samarreta del Villarreal CF en el lliurament de premis.

A la tradicional prova provincial, participarà Sebastián Mora, esportista d'Endavant Esports, que habitualment competeix en la disciplina de ciclisme en pista, de la qual és campió del món i tricampió europeu en la modalitat d'Scratch. El reconegut ciclista vila-realenc competirà amb el seu equip, el Caja Rural-Seguros RGA. 

El GP Vila-real-Morella, que celebra aquest any la seua 72 edició, és una de les competicions ciclistes més importants de la província de Castelló. En ella, participaran 14 equips arribats de tot el territori nacional, que aterren a terres castellonenques amb ganes i energia per recórrer centenars de quilòmetres mentre gaudeixen dels paratges que ofereix la nostra província.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL