||||

I els campions del '3x3 Groguet' són ...

28 / 04 / 2019

El Prebenjamí del Villarreal CF i el Benjamí de la UD Alginet triomfen sobre la gespa de La Ceràmica

El torneig '3x3 Groguet' ha arribat al final d'una manera espectacular. Hui s'han disputat les semifinals i les grans finals en la prèvia i en el descans del partit davant la SD Huesca a l'Estadi de la Ceràmica.

A les semifinals, disputades als voltants del feu groc, hi han participat els equips del Burriana FB, CF Racing Onda, CD Caxton College, CD Oliver, CF Alcalá, CD Altura, CD Salesianos Burriana, CF Andiamo Villarreal, Platges de Moncofa CF i Villarreal CF. Després d'uns emocionants partits, els finalistes van ser els conjunts Prebenjamins del Villarreal CF i el CF Racing Onda, així com els Benjamins del Villarreal CF i de la UD Alginet.

Les grans finals es van disputar sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica en el descans del partit entre el Villarreal CF i la SD Huesca. Un marc incomparable. El Prebenjamí del Villarreal CF es va imposar 2-0 al CF Racing Onda, mentre que el Benjamí de la UD Alginet va guanyar en els penals al conjunt groc del Villarreal CF (0-0 al temps reglamentari). Enhorabona!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL