Fernando Roig, Javi Calleja i Santi Cazorla, al costat dels atletes participants en la Penyagolosa Trails.

La Penyagolosa Trails 2019 ja està ací!

10 / 04 / 2019

El Villarreal CF recolza de nou la prova d'atletisme de muntanya que se celebra aquest cap de setmana

El Villarreal CF torna a donar suport a la Penyagolosa Trails HG 2019 dins del projecte Endavant Esports. La prestigiosa prova d'atletisme de muntanya se celebrarà del pròxim divendres 12 d'abril fins al diumenge 14. Aquest mateix matí a l'Estadi de la Ceràmica, el president del Villarreal CF, Fernando Roig, l'entrenador Javi Calleja i diversos jugadors de la primera plantilla han promocionat l'esdeveniment esportiu al costat d'atletes destacats que participaran en la prova com Nini Oliveira, Cecilia Ramos, Cat Bradley, Cody Reed, Tessa Chesser, Jeff Colt, Landie Greyling i Cristiaan Greyling.

El Villarreal CF continua recolzant així l'esport provincial dins el seu projecte Endavant Esports, que no solament dóna suport a clubs i esportistes castellonencs, sinó també a esdeveniments importants. La Penyagolosa Trails és una prova d'atletisme de muntanya de renom nacional i internacional que representa baix una mateixa marca a les dues carreres per muntanya més importants de la província de Castelló: Marató i Mitja (MIM) i la Castelló-Penyagolosa (CSP). És una prova que no ha parat de créixer, arribant-se a convertir en una de les proves de muntanya més importants.

La pràctica d'esports de muntanya compta amb una important tradició a Castelló. Aquests esdeveniments constitueixen una oportunitat per a descobrir la riquesa del patrimoni natural, social i humà del territori. Des de Penyagolosa Trails s'advoca per la defensa de valors com la solidaritat, el respecte a les persones i a un mateix, i la cura del medi ambient.

La Penyagolosa Trails HG 2019 se celebrarà del pròxim divendres 12 d'abril fins al diumenge 14. El primer dia serà el torn per a la Fira del Corredor de 11.00 a 21.00 hores, on els atletes podran recollir els dorsals i la seua borsa del corredor. De nou, l'eixida de la CSP serà a les 00.00 des de la Plaça de les Aules de Castelló i la de la MiM, a les 6.00 hores des de les pistes d'atletisme de l'UJI. Les primeres arribades s'esperen sobre les 11.20. Quan arriben els primers i les primeres classificades es farà la cerimònia de les flors. I a la vesprada, al mateix Sant Joan, el lliurament de premis general.

Per a saber més sobre la Penyagolosa Trails HG2019 es pot visitar la seua pàgina web oficial.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL