||||

Per un esport sense barreres

09 / 04 / 2019

El Villarreal CF participa en l'arrencada de la 'I Setmana d'Esport Inclusiu' a Nules

Les jugadores del Femení A del Villarreal CF, Naiara Ves i Lara Mata, i els integrants de l'equip EDI del club van assistir ahir a l'inici de la 'I Setmana d'Esport Inclusiu' que s'està duent a terme a Nules fins al 12 d'abril amb l'objectiu de fomentar els valors de l'esport entre els participants i obrir el Centre d'Acollida de Menors situat a Nules al conjunt de la ciutadania. Es tracta d'una jornada organitzada pel Centre d'Acollida de Menors (CAM) Plana Baixa, que depèn de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, i per la Fundació Diagrama, entitat sense ànim de lucre que treballa en l'atenció de les necessitats de persones vulnerables o amb dificultat social.

La primera jornada d'aquesta 'I Setmana d'Esport Inclusiu' es va celebrar a les instal·lacions del Centre d'Acollida de Menors (CAM) Plana Baixa. Els jugadors del planter del Villarreal CF es van dirigir als joves i posteriorment van participar en un seguit d'activitats físiques.

Hui dimarts, 9 d'abril, el protagonisme serà per al bàsquet amb una xerrada i sessió de bàsquet amb els jugadors del TAU i un partit de bàsquet inclusiu en el qual participarà COCEMFE Castelló i que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal.

Ja demà dimecres, 10 d'abril, a les instal·lacions Scude de Nules hi haurà una sessió de pàdel, una xerrada amb un tennista ATP i tennis inclusiu en el qual participarà l'associació local ESTEM.

Les activitats previstes per al dijous, 11 d'abril, es faran al CAM Plana Baixa i comptaran entre altres amb una xerrada sobre motivació esportiva i activitats d'esport inclusiu.

La jornada finalitzarà el divendres, 12 d'abril, amb una marxa a favor de l'esport inclusiu que discorrerà per la ruta biosaludable i una màster class de zumba.

Col·laboració Endavant Igualtat

Cal destacar que el Centre d'Acollida de Menors (CAM) Plana Baixa col·labora amb els cadets del Villarreal CF dins del projecte Endavant Igualtat.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL