Iborra gaudeix en la seua 'tornada a l'escola'

Iborra gaudeix en la seua 'tornada a l'escola'

26 / 03 / 2019

El migcampista va visitar el CEIP Sant Joan de Moró gràcies a la iniciativa de 'Una Estrella al Teu Col·le'

El migcampista valencià Vicente Iborra ha visitat el CEIP Sant Joan de Moró de la localitat de la Plana Alta gràcies a l'activitat de 'Una Estrella al Teu Col·le'. El futbolista groc ha gaudit dels xiquets compartint grans moments i divertides anècdotes sobre la seua carrera esportiva.

L'alumnat del CEIP Sant Joan de Moró va realitzar un estel·lar rebuda al futbolista del Submarí Groc. Durant la visita, els menuts estudiants van poder exercir de periodistes, plantejant tot tipus de preguntes en una distesa i entretinguda 'roda de premsa' en què els xiquets van sadollar la seua curiositat sobre ser futbolista d'elit gràcies al jugador de Montcada.

La iniciativa 'Una Estrela al Teu Col·le', emmarcada dins la iniciativa d'Endavant Club Groguet i pertanyent al programa de Responsabilitat Social Corporativa del club groc, presenta un llarg recorregut des de fa diverses temporades. En el present curs, Bonera i Miguelon han acudit al CEIP Pintor Camarón de Segorbe; Sergio Asenjo, al centre Escola Pia de Castelló; Andrés Fernández, a la Consolació de Borriana; Toko Ekambi, a La Panderola de Vila-real; Morlanes i Miguelon, al CEIP José Soriano; i en aquesta ocasió Iborra ha assistit a l'CEIP Sant Joan de Moró.

D'ara endavant, els futbolistes del Villarreal aniran passant per més centres escolars per conèixer i gaudir dels més menuts. A més de la visita de les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden completar de manera gratuïta un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc, així com una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL