||||

Celebra el 25 aniversari del FIB amb el Villarreal!

20 / 03 / 2019

Els abonats grocs del curs 2019-20 gaudiran d'un 25% de descompte en l'entrada al festival

Celebra el 25 aniversari del FIB de la mà del Villarreal CF i la seua iniciativa d'Endavant Cultura. Els aficionats groguets que adquirisquen l'abonament del club groc de la propera temporada 2019-20 gaudiran d'un 25% de descompte en l'entrada al prestigiós Festival Internacional de Benicàssim, que enguany tindrà lloc del 18 al 21 de juliol.

Aquest important descompte s'aplica exclusivament al Abonament de 4 Dies, que a més inclou estada al càmping Campest. A més, el preu de les entrades per als abonats grocs serà de 125 euros més despeses de gestió.

Els aficionats groguets interessats a assistir al FIB ja poden adquirir la seua entrada amb el preu especial d'abonat groc. Per validar la promoció, els seguidors han de presentar a la carpa de canvi de polseres el resguard de compra, el DNI i l'abonament del Villarreal CF de la temporada que 2019-20. Si no ho fa, el client haurà de pagar a la taquilla la diferència respecte al preu sense promoció de l'abonament adquirit.

A expenses de confirmar el cartell complet per a la present edició, el Festival Internacional de Benicàssim, que celebra aquest any el seu 25 aniversari, ja n'ha fet oficial que comptarà amb les actuacions d'artistes de la talla de Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim, Vetusta Morla i molts més. Més informació a la pàgina oficial del festival: FIB

La iniciativa d'Endavant Cultura, impulsada pel Villarreal CF i integrada en el seu programa de Responsabilitat Social Corporativa, compta amb el clar objectiu de promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com de l'entorn del Submarí. Així, el club porta a terme accions que impulsen i complementen tant l'oci com l'esport entre els ciutadans.

La promoció al FIB es pot comprar al següent enllaç: ABONAMENT DE 4 DIES AMB PREU ESPECIAL PER SER ABONAT GROC. 

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL