Els benjamins i prebenjamins del combinat valencià es van fotografiar amb els futbolistes del Villarreal CF abans del seu encontre davant el Rayo Vallecano.

El Mislata UF s'imposa en el Torneig 3x3 Groguet

17 / 03 / 2019

Fins a tres edicions del campionat van tenir lloc a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica

La plaça de l'Estadi de la Ceràmica va acollir fins a tres edicions del Torneig 3x3 Groguet durant la prèvia del partit contra el Rayo Vallecano. A més de dues edicions especials, celebrades amb motiu del Dia del Simpatitzant i el Dia del Pare, va tenir lloc l'habitual jornada del campionat, que en aquesta ocasió va enfrontar als benjamins i prebenjamins del Andiamo Vila-real, Esportiu Vila-real i Mislata UF.

Davant l'expectació de l'afició groga, el Mislata UF (Grup Bruno) es va coronar en categoria prebenjamí al vèncer al Grup Trigueros del propi conjunt valencià per un resultat de 8-1. Per la seua banda, en la categoria benjamí, també va vèncer el Grup Bruno, que es va imposar en els penals al Grup Trigueros, després de quedar 2-2 al final del partit.

Com a record, els campions de les dues categories van saltar a la gespa de l'Estadi de la Ceràmica per fotografiar-se amb l'onze inicial del Submarí davant el Rayo Vallecano.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL