Pla d'activitats per al xoc davant l'Alavés

Pla d'activitats per al xoc davant l'Alavés

28 / 02 / 2019

L'Alcora serà protagonista d'Endavant Província i es repartiran 15.000 aplaudidors per als aficionats

La localitat de l'Alcora serà protagonista en el partit d'aquest dissabte entre el Villarreal CF i el Deportivo Alavés a l'Estadi de la Ceràmica (16.15 hores) gràcies a la iniciativa Endavant Província. A més, el club repartirà en els seients del feu groc fins a 15.000 aplaudidors perquè es visque un gran ambient.

Més de 650 veïns de l'Alcora presenciaran el xoc convidats pel club i l'Agrupació Musical l'Alcalatén, dirigida per Emili Mallol, interpretarà diverses peces sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica.

La jornada començarà amb el dinar de directives, que estarà a càrrec del Restaurant Ous & Caragols, i que se celebrarà al Restaurant Entrelínies del feu groc. Al dinar hi assistirà l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir.

A les 14.15 hores començarà l'activitat a la 'Fan Zone' instal·lada a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica, amb la celebració d'una nova edició del Torneig '3x3 Groguet'. En aquesta ocasió participaran els equips del Villarreal CF, CD Cabanes i CD Vall d'Alba.

A les 15.45 hores es viurà un moment molt especial en la 'Fan Zone', ja que se celebrarà la tradicional 'Trencada de l'Hora' de l'Alcora als voltants de l'Estadi de la Ceràmica. Tambors i bombos sonant a l'uníson per rememorar una 'Trencada de l'Hora' que el 2012 va ser declarada Bé d'Interès Cultural Immaterial de la Comunitat Valenciana.

L'agenda d'aquest dissabte és la següent:

  • 14.00 hores: Dinar oficial de directives. El menú estarà a càrrec del Restaurant Ous & Caragols i assistirà l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir.
  • 14.15 hores: Inici de la Fan Zone, amb la celebració del Torneig 3x3 Groguet. Hi participaran els equips del Vila-real CF, CD Cabanes i CD Vall d'Alba.
  • 15.30 hores: Primera desfilada de l'Agrupació Musical l'Alcalatén.
  • 15.45 hores: 'Trencada de l'Hora' a la Fan Zone.
  • 16.10 hores: Foto dels guanyadors del torneig 3x3 Groguet amb l'onze inicial del Villarreal CF.
  • 16.15 hores: Inici del partit Villarreal CF-Deportivo Alavés.
  • 17.00 hores: Segon desfilada de l'Agrupació Musical l'Alcalatén.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL