L'Agrupació Filharmònica Borrianenca va enlluernar al públic assistent a l'Estadi de la Ceràmica davant el Sevilla FC.

Borriana, protagonista a l'Estadi de la Ceràmica

17 / 02 / 2019

La localitat castellonenca brilla davant el Sevilla FC gràcies a la iniciativa d'Endavant Província

La localitat de Borriana ha estat protagonista aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica gràcies a la iniciativa d'Endavant Província. Més de 950 veïns han gaudit del partit contra el Sevilla FC invitats pel club, entre els quals es trobava l'alcaldessa de Borriana, María José Safont.

La jornada va iniciar amb una trobada festiva entre els penyistes del Villarreal CF, que van posar a prova el seu talent culinari amb un concorregut concurs de paelles. Després van prosseguir la jornada amb una discomòbil, on els seguidors grocs van confraternitzar durant la prèvia del xoc. A les 14.30 hores, va començar el tradicional dinar de directives, que es va celebrar al Restaurant Entrelíneas de l'Estadi de la Ceràmica i que va anar a càrrec del Restaurant Pinocchio de la localitat de la Plana Baixa. El menjar va estar encapçalat pel president del Villarreal CF, Fernando Roig, el màxim mandatari del Sevilla, José Castro i l'alcaldessa de Borriana, María José Safont.

Dues hores abans de l'encontre, va començar la festa a la 'Fan Zone', instal·lada davant del Fons Sud de l'Estadi de la Ceràmica. Allà, l'afició groga va poder gaudir d'una exposició d'Audi Marzá, partner oficial del Villarreal CF. Així mateix, abans i durant el descans del xoc, l'Agrupació Filharmònica Borrianenca va interpretar diverses peces sobre la gespa tant en la prèvia com en el descans del xoc. L'afició ho va agrair amb una sonora ovació.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL