Junts contra el càncer infantil

Junts contra el càncer infantil

15 / 02 / 2019

El Villarreal dóna suport a la iniciativa 'Pintant el Camí en Rosa' venent productes solidaris

Hui, 15 de febrer de 2019, és el 'Dia Internacional contra el Càncer Infantil'. El Villarreal CF segueix implicat en aquesta lluita i per això ha col·laborat amb la iniciativa 'Pintant el Camí en Rosa'. Per això, el club ven a les seus tendes oficials productes solidaris que es poden adquirir per un mòdic preu. Tot el recaptat serà destinat íntegrament a la causa de ASPANION (Associació de Pares de Nens amb Càncer).

A més, aquest dissabte 'Pintant el Camí en Rosa' celebrarà una festa molt especial a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica. El club també col·laborarà amb aquest esdeveniment cedint tot tipus d'inflables perquè els petits s'ho passen d'allò més bé.

Els futbolistes del Submarí també es van mostrar molt sensibilitzats en la visita a la Ciutat Esportiva dels petits que estan lluitant contra la malaltia. Els jugadors es van fotografiar amb ells, els van signar autògrafs i van rebre els productes solidaris de la seua pròpia mà. Per la seua banda, el club també va voler tindre un detall amb ells.

El Villarreal CF, a través d'Endavant Solidaritat, sempre s'ha mostrat molt sensibilitzat amb la lluita contra el càncer infantil. Menció especial el projecte solidari 'Units per l'Esperança' en un partit que van jugar el Villarreal CF i el Celtic de Glasgow a l'Estadi de la Ceràmica (en aquell temps del Madrigal) amb l'objectiu de recaptar diners i finançar una línia d'investigació en la Fe de València per a millorar la qualitat de vida dels nens que aconsegueixen superar el càncer infantil. Un amistós en què va participar Gohan, un xiquet que va complir el seu somni.

Finalment, cal destacar que el Villarreal CF col·labora estretament amb ASPANION habitualment i cada partit que es disputa a l'Estadi de la Ceràmica, més de mig centenar de pares i xiquets d'aquesta associació són convidats pel club. ¡Pintem el Camí en Rosa!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL