Dona Sang, un èxit entre els 'groguets'

Dona Sang, un èxit entre els 'groguets'

07 / 02 / 2019

Els aficionats s'han acostat a l'Estadi de la Ceràmica per a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària

La campanya de Dona Sang, una vegada més, ha sigut tot un èxit entre els aficionats del Villarreal CF. Com en cada ocasió, els grocs han demostrat el seu suport a la iniciativa acostant-se a l'Estadi de la Ceràmica per a donar sang. Una activitat solidària emmarcada dins del projecte Endavant Solidaritat i que ha comptat amb el suport de Frost-trol, patrocinador oficial del club.

La donació, que va tindre lloc en la zona de Preferència central baixa de l'estadi, va comptar amb la presència de l'exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna i del cap del servei d'Hemodonació del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, Roberto Roig. Com agraïment, el club ha obsequiat dos entrades per a un encontre del Villarreal CF a cada aficionat que s'ha animat a contribuir amb la causa.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el Villarreal CF col·laboren des de l'any 2002. En estos 17 anys de cooperació entre ambdós entitats, s'han aconseguit al voltant de 7.500 unitats, que han servit per a abastir de sang i hemoderivats als hospitals de la nostra comunitat.

Per a veure les fotografies de la campanya Dona Sang només cal punxar en la pestanya de 'Galeria' situada just baix de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL