La Unió Musical de Betxí va interpretar diverses peces sobre la gespa de l'Estadi de la Ceràmica.

Betxí, protagonista gràcies a Endavant Província

03 / 02 / 2019

Més de 300 veïns van ser convidats pel club i la Unió Musical de Betxí va interpretar diverses peces

La localitat de Betxí ha estat protagonista hui a l'Estadi de la Ceràmica gràcies a la iniciativa d'Endavant Província. Més de 300 veïns han gaudit del partit contra el RCD Espanyol pel club, entre els quals es trobava l'alcalde de Betxí, Alfred Remolar. A més, la Unió Musical de Betxí, dirigida per Santiago Mollar, va interpretar diverses peces sobre la gespa tant en la prèvia com en el descans del xoc. L'afició hi va agrair amb una sonora ovació.

Endavant Província sorgir amb un clar objectiu: promocionar el turisme a la província de Castelló. El Villarreal CF, per iniciativa pròpia, va voler unir esforços i col·laborar per impulsar l'activitat econòmica i cultural de la província, un dels motors bàsics de l'economia, difonent els seus productes, esdeveniments i destinacions més representatius.

Per això, l'entitat ofereix tots els mitjans que estan al seu abast per fomentar la promoció turística d'una població determinada en cada partit que es disputa a l'Estadi de la Ceràmica. D'aquesta manera, el club es converteix en ambaixador de la província en la màxima categoria del futbol espanyol, expandint encara més els seus horitzons amb la presència d'aficionats estrangers.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL