Toko Ekambi, al costat dels estudiants del Centre Públic d'Educació Especial La Panderola de Vila-real.

Toko Ekambi gaudeix amb 'Una Estrella al Teu Col·le'

31 / 01 / 2019

El davanter groc ha visitat el CPEE La Panderola de Vila-real gràcies a la iniciativa del Club Groguet

Toko Ekambi ha visitat el Centre Públic d'Educació Especial La Panderola de Vila-real gràcies a la iniciativa del Club Groguet 'Una Estrella al teu Col·le'. El '17' groc ha gaudit dels xics compartint grans moments i divertides anècdotes sobre la seua experiència com a futbolista professional.

L'alumnat de La Panderola va decorar la classe amb els colors del Villarreal i va entonar l'himne del club groc per rebre l'ariet del Submarí. A més, els estudiants del centre van poder satisfer la seua curiositat plantejant tot tipus de preguntes al davanter franco-camerunès en una distesa 'roda de premsa' en què els xiquets van exercir de periodistes. Finalment, els alumnes vila-realencs van aconseguir l'autògraf del jugador groc i es van fer una fotografia de grup per al record.

La iniciativa 'Una Estrella al Teu Col·le', emmarcada dins el projecte d'Endavant Club Groguet, presenta un llarg recorregut. Aquesta temporada, Bonera i Miguelon han acudit al CEIP Pintor Camarón de Segorbe. Sergio Asenjo, al centre Escola Pia de Castelló; Andrés Fernández, a la Consolació de Borriana; i Toko Ekambi, a La Panderola de Vila-real.

D'ara endavant, els jugadors del Submarí aniran passant per més centres escolars per gaudir amb els més menuts. A més de l'entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d'un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d'una visita guiada per l'Estadi de la Ceràmica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL