Emporta't 2 entrades per al musical 'Cenicienta'!

Emporta't 2 entrades per al musical 'Cenicienta'!

23 / 12 / 2018

Les compres de més de 100€ a les Tendes Oficials podran veure sense cost l'espectacle que col·labora amb Conquistando Escalones

Compra a les botigues oficials del Villarreal i guanya! Els groguets que superen els 100 euros en compres a les botigues oficials del Villarreal CF es portaran gratis dues entrades per a veure el musical ‘Cenicienta en el Mundo Mágico’. L'espectacle tindrà lloc diumenge 30 de desembre en el Auditori de Vila-real (doble sessió a les 16.30 i 18.45 hores).

A més, els beneficis del musical basat en el clàssic Disney aniran destinats a l'Associació Conquistando Escalones i el seu projecte d'investigació mèdica de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH.

Diversió i solidaritat

Si, d'altra banda, es prefereix tan sols assistir a l'espectacle, les entrades són numerades i ja estan a la venda en Servientradas.com a un preu de 10€: Entrades Cenicienta

També es poden adquirir entrades per 10€ en format físic en Wanda Parc (Av. Pío XII 34) i, en cas de no esgotar-se abans, el propi dia del musical en les taquilles de l'Auditori a 13€.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL