skip to content
Nissan ja forma part de la família groga
Nissan ja forma part de la família groga
ACF FOTOGRAFÍA

Els jugadors Bruno, Uche, Asenjo i Dorado van arreplegar els cotxes oficials de la temporada 14-15 en el concessionari Satra

Els jugadors del Villarreal Bruno, Uche, Asenjo i Dorado van ser els encarregats de donar la ‘benvinguda’ a la família a Nissan, nou cotxe oficial del Submarí per a la 14-15, en l’acte de lliurament de vehicles que va tenir lloc hui en el concessionari Satra de Castelló de La Plana. L’acte va comptar amb la presència del gerent de Satra, Manuel Godoy, així com de Víctor Catarralá, de l’empresa Record Go, ja que ambdues parts han col·laborat estretament en la negociació amb la signatura japonesa.

Nissan, un gegant a nivell mundial

Fundada en 1933, Nissan Motor Company és un dels majors productors d’automòbils del món. Amb central en Yokohama (Japó), gaudeix d’una àmplia implantació a nivell mundial amb fàbriques -a més de Japó- a Brasil, Estats Units, Regne Unit, Rússia, Taiwan, Tailàndia, Malàisia, Índia, Vietnam, Filipines, Indonèsia, Kenya, Egipte, Sud-àfrica i Mèxic.

Nissan Motor Ibèrica ocupa un lloc destacat dins de la indústria automobilística espanyola amb plantes a Barcelona, Àvila i Cantàbria. A més de la fabricació de vehicles i components, Nissan Motor Ibèrica també desenvolupa vehicles i motors, i distribueix vehicles i recanvis per a Espanya i el sud d’Europa.

Satra, 45 anys dedicats al motor

SATRA, fundada l’any 1969, va estar dedicada des del primer moment al sector de l’automoció, sent en els seus principis concessionari Ebre. Amb el temps, Nissan es va implantar a Espanya i Satra va passar a ser concessionari de la marca, ampliant instal·lacions i creant nous equips per al repte Nissan.

En l’actualitat, Satra és concessionari de vehicles turisme, tot terreny i industrials, tenint tallers especialitzats per a cadascun d’ells. El grup, a més, disposa de servei post venda a Castelló i Villarreal amb instal·lacions pròpies, a més d’exposicions per a vehicles nous. A Castelló, a més es gestiona el vehicle d’ocasió, tenint un equip dedicat en exclusiva a aquest departament.

Record Go, aliada del Submarí

Record Go va ser fundada en 2002 com a filial de l’empresa Record Rent a Car (actual Northgate) per Jorge Martínez, amb seu central a Castelló de la Plana (Espanya). Des de 2005 és una empresa totalment independent que ha aconseguit posicionar-se com una de les companyies nacionals de lloguer de cotxes més importants en el sector vacacional espanyol, amb una flota de més de 10.000 vehicles en constant renovació.

Record Go, aliada amb el Villarreal CF des de la temporada 2009-2010, es caracteritza per ser una companyia de lloguer de vehicles low cost, tant per la seua gestió interna com pels preus competitius que és capaç d’oferir amb un servei als nostres clients ràpid i de qualitat.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/nissanweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.