Morlanes i Iván Martín, titulars amb la Sub-17

VILLARREAL CF

Els dos canterans del Villarreal, protagonistes en l’empat davant Sèrbia (1-1)

La Selecció Sub-17 va empatar 1-1 enfront de Sèrbia en el segon partit de la Fase Final del XV Campionat d’Europa que se celebra a Azerbaidjan. El jugador aragonès del Villarrreal C Manu Morlanes i el migcampista del Juvenil Roda Iván Martín van jugar de titulars.

Un resultat que va saber a poc després de totes les ocasions que va tenir la Sub-17. Encara així, els de Santi Denia acaricien la passada a quarts de final del torneig, ja que els valdria un empat contra Itàlia en l’última jornada (dijous, 12 de maig a les 12.00 hores).

Morlanes va jugar tot el partit i va tornar a demostrar que és el cervell de l’equip. El canterano del Villarreal va tenir la victòria en les seues botes amb una rematada que es va marxar fora per mil·límetres. Per la seua banda, Iván Martín va jugar tota la primera part i va ser reemplaçat en el minut 46 per Lozano.