skip to content
Molt en joc davant el Real Valladolid
Molt en joc davant el Real Valladolid
||||||

Unai Emery ha augurat un partit de màxima exigència per als dos equips en l’Estadi José Zorrilla (dijous, 19.00 hores)

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut aquest dimecres davant els mitjans de comunicació per a analitzar la important encontre de LaLiga davant el Real Valladolid en l’Estadi José Zorrilla (dijous, 19.00 hores).

Un enfrontament de necessitats

“Nosaltres anem amb la necessitat d’anar pels tres punts en Real Valladolid. Queden només tres jornades. LaLiga està molt interessant i hi ha diversos partits amb molt en joc. Serà un partit amb molt en joc per a tots dos equips. Ells volen guanyar per a acostar-se a la permanència i nosaltres busquem els tres punts per a aconseguir l’objectiu europeu”.

L’objectiu d’Europa passa per Valladolid

“Tots els partits són importants, cada punt en disputa. Arribem a la jornada 36 amb la mateixa idea. El resultat no serà decisiu, però definiran la nostra línia. Els tres partits que ens queden seran molt importants. Els tres punts de Valladolid marcaran les nostres opcions d’entrar per Europa”.

Lluitar per llocs d’Europa League

“L’objectiu prioritari era classificar-se per a la UEFA Europa League. Tenim opcions de fer-ho, també podríem classificar-nos per a la UEFA Champions League si guanyàrem la final de l’Europa League. La realitat és que ara estem en posició de Conference League i busquem tindre més regularitat per a continuar aspirant a l’objectiu original”.

Un equip perillós i amb confiança

“Hem analitzat el rival i hem trobat que manegen moltes alternatives. Han variat els sistemes de joc. Han tret bons resultats davant equips importants. En un moment dolç de joc i de confiança, és un rival molt fiable. La situació en la taula els ha fet que ara es juguen molt. La seua confiança estarà basada en el que puguen fer durant els 90 minuts de partit”.

Trobar la millor versió

“Respectem molt al rival. A partir d’ací, volem ser capaços de trobar la nostra millor versió, portar el partit on nosaltres volem per a trobar un resultat favorable”.

Fiabilitat per a obtindre un bon resultat

“Estem trobant irregularitat en LaLiga i una línia excel·lent en UEFA Europa League. No hem mantingut la regularitat en lliga. Ens queden tres partits i cada encontre és una oportunitat per a trobar aqueixa fiabilitat a base de control de joc, desactivar les seues virtuts i trobar el nostre encert per a poder guanyar el partit”.

El millor onze per a cada encontre

“Portem molts partits aquesta temporada. La meua idea és que juguen els millors per a cada partit. Cal tindre en compte la fatiga, les qualitats del rival i el moment de cada jugador”.

 

Compartir.