Placeholder canvas
Modificat el pla d’accés per a partits del Villarreal B en La Ceràmica
Modificat el pla d’accés per a partits del Villarreal B en La Ceràmica

El Villarreal ha millorat el protocol d’entrada al camp de cara al pròxim partit del filial davant el Granada CF (diumenge, 14.00h)

El Villarreal CF modifica el protocol d’entrada per als partits del Villarreal B en l’Estadi de la Ceràmica. Després de la primera experiència del partit davant el Real Zaragoza del passat 14 de gener, el club ha decidit implementar canvis en el pla d’accés al camp per a ajustar-se a les necessitats dels aficionats i millorar la fluïdesa de l’entrada a les instal·lacions. Amb això, a més, l’entitat desitja demanar disculpes als aficionats que van assistir al camp en el partit davant el Zaragoza i es van veure afectats pel retard en l’accés.

El nou pla d’accés establit pel Villarreal CF ja es posarà en marxa de cara al pròxim partit del filial groc que jugarà davant el Granada CF aquest diumenge, a les 14.00 hores, en el feu groguet, corresponent a la jornada 26 de LaLiga SmartBank.

El protocol d’entrada per a partits del Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica és el següent:

• Els abonats de Fons (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb el seu abonament bé a la Tribuna Preferent (antiga Preferència) o al Fons Sud. Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per ordre d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona.


• Els abonats de Tribuna (central i lateral), Palco VIP i Palco d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a aquesta zona. Les invitacions que sol·liciten seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent i Fons Sud).


• Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Parell, accés per Porta 15 (no s’obrirà la Imparell).


• El Villarreal CF obrirà totes les portes de les zones de Tribuna, Tribuna Preferent i Fons Sud des de 90 minuts abans de l’inici del partit.


• Els abonats podran recollir fins a 5 entrades d’invitació d’ús exclusiu per a l’afició local. Aquestes entrades es repartiran en el mateix accés de l’estadi.


• Hi haurà venda d’entrades a 15 euros en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica des de dues hores abans de l’inici del partit.


• Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Acudeix a animar al Villarreal B a l’Estadi de la Ceràmica! Endavant, afició!

Compartir.