skip to content
Miguel Álvarez: “Volem acabar guanyant”
Miguel Álvarez: “Volem acabar guanyant”
||||

L’entrenador del Villarreal B assegura que el seu equip vol acomiadar la temporada en gran davant el Barcelona B

El Villarreal B tanca aquest diumenge la temporada enfrontant-se al Barcelona B en el Mini Estadi (12.00 hores, Villarreal TV). El tècnic del filial groc, Miguel Álvarez, té clar que el seu equip lluitarà fins al final per a aconseguir un bon resultat, més enllà que l’objectiu principal estiga complit: “Volem acabar guanyant. L’equip està jugant bé i competint contra equips de molt de potencial, com vam veure l’altre dia contra l’Andorra. L’objectiu és complit, ja que els xics han agafat experiència i hem aconseguit pujar a la Primera Divisió de la RFEF”.

Quant al xoc, Miguel Álvarez augura un gran espectacle: “Espere un partit molt competit, com va ser el que vam jugar en el Johan Cruyff de Barcelona. Nosaltres sempre donem la cara i ho farem fins al final”.

Els plans de futur de l’equip estan marcats. “Una vegada passada aquest partit continuarem entrenant fins que acabe el primer equip de competir. Ens devem al club i els xavals han d’estar preparats. Treballarem aspectes més individuals en els entrenaments”, va finalitzar Miguel Álvarez.

Per a veure la roda de premsa completa de Miguel Álvarez tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.