skip to content
Miguel Álvarez: “Tornem a ser un equip sòlid”
Miguel Álvarez: “Tornem a ser un equip sòlid”
||||

L’entrenador del Villarreal B espera fer bones les dues últimes eixides amb tres punts en el Mini Estadi davant el Nàstic (divendres, 21.00)

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra el Gimnàstic de Tarragona (divendres, 21.00 hores). El filial groguet s’enfronta de nou a la seua bèstia negra, un conjunt cridat a estar en la zona noble de la taula i contra el qual el Villarreal B ha tingut dificultats per a sumar en anys anteriors. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del preparador de Jaén:

Tornar a sumar a casa

“Estem contents amb l’equip. Portem dos partits fora amb bona resposta a nivell futbolístic dels xics. Quan jugues així t’acostes més a guanyar. Tornem a ser un equip sòlid que concedim poc. Estem molt contents d’aquestes dues eixides i ara cal fer-ho bo a casa”.

Plantilla molt àmplia

“Saben que és difícil. Només poden jugar 11 i els cinc canvis. Han de treballar per a això per a poder executar amb rendiment aqueix moment quan arribe la seua oportunitat. Una de les coses bones que té l’equip és que en la plantilla tothom aporta i això en un campionat tan llarg és molt important”.

La Primera RFEF, roent

“Està tot molt comprimit, molt igualat. Guanyar fora és una odissea. Aquesta categoria és molt difícil i tothom lluita pel seu objectiu i posa una obstinació impressionant. Molts equips no tenen res a veure ara amb l’inici de la lliga. És una competició preciosa”.

La dificultat de guanyar al Nàstic

“És la nostra bèstia negra i la dels filials. Només li va guanyar el Real Madrid Castilla. És un equip molt sòlid i fiable i costa molt fer-los encaixar un gol. Em fa l’efecte que és un equip molt semblant al Sabadell, per això no podem fer el mateix. Hem de portar el partit on nosaltres volem perquè, en cas contrari, ens faran patir molt”.

Compartir.