Placeholder canvas
Miguel Álvarez: “Volem oferir una victòria a l’afició”
Miguel Álvarez: “Volem oferir una victòria a l’afició”

El tècnic vol aconseguir el primer triomf del filial en La Ceràmica davant el Granada (diumenge, 14.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Granada CF, corresponent a la jornada 26 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest diumenge a les 14.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica. Aquestes són les declaracions del tècnic groguet abans de tan important cita:

La il·lusió de guanyar en La Ceràmica

“Volem guanyar i ens il·lusiona. En el primer partit en La Ceràmica el resultat ens va ser advers per circumstàncies. Ens agradaria estar en aqueixa línia que estem jugant bé i hem aconseguit victòries fora de casa, però l’altre dia hi havia moltíssima gent i no vam poder oferir-los la victòria. El B sempre s’ha caracteritzat per obtindre bons resultats i bon futbol a casa i ens vam anar amb mal sabor de boca. Volem ser capaços de retornar-li-ho”.

El rival

“El potencial del Granada ho sabem tots, començant per l’entrenador. Han fet tres fitxatges bons. Pol Lozano i Weissman em semblen dos cogombres. Sona tot com a primera. Els xics i jo ho estem gaudint molt”

Tranquil·litat davant l’exigència

“Ni una derrota ni una victòria em trau del procés d’estar amb els xics. Ni ara hem salvat la categoria ni abans l’havíem perduda. L’entrenador ha de projectar tranquil·litat als xics per a seguir en la seua formació. És el meu treball com a entrenador i més amb gent jove”.

No eixir-se’n del camí

“Les victòries et donen més tranquil·litat i més energia. Però porte ací molt temps i una de les coses més boniques que hem creat és una cultura de treball, que no s’isquen del camí, però a tots ens agrada guanyar. Els xics han interioritzat molt bé que el camí és el treball. Ho tenen molt clar i se centren en la seua millora individual i això ens fa ser més potents. Ens adaptem a un nou context que és La Ceràmica, on ve molta gent que no estem acostumats i els xics estan conscienciats que cal fer més coses per a guanyar”.

Les claus per a guanyar al Granada

“Tindre personalitat durant tot el partit. Sabem de les fortaleses, que són moltíssimes, i de les febleses, que són poques, del rival. A més, s’han reforçat molt bé. Hi ha vegades que el contrari et tira arrere, però ningú em veurà tirar als xics arrere, és l’entitat del rival. Intentarem ser valents i mostrar les nostres fortaleses en camp contrari. Ara ens fan menys situacions de gol i defensem millor, també la pilota parada, però en aquesta categoria, quantes menys ocasions et facen millor”.

Adaptació de Terrats

“Ell ja ha jugat al Girona. L’any passat era un jugador important. Ho coneixia perfectament perquè l’any passat estaven Iván Martín i Baena i intent veure els partits dels xics que he tingut. Ja em semblava un jugador brutal. Ara que ho tinc em sembla més brutal encara. És lògic que l’entrenador del primer equip el vulga i nosaltres estem contents. Per a ser bon professional també cal ser bona gent i ell és un professional increïble. És veritat que ací se li facilita tot al jugador i tots els xics li han posat el dia a dia molt fàcil, però perquè ell li ho ha guanyat també”.

Compartir.