Miguel Álvarez: “Les meues sensacions són molt bones”
Miguel Álvarez: “Les meues sensacions són molt bones”

El tècnic groguet confia en el treball de l’equip abans de rebre al Cartagena (dissabte, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit entre el Mini Submarí i l’FC Cartagena, corresponent a la jornada 4 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc aquest dissabte a les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Aquestes són les declaracions del preparador groguet:

Estat de la plantilla

“L’equip en la segona part va ser molt superior a l’Elx, no vam poder fer canvis, ens va enxampar en els últims 20 minutos quan millor estàvem. Ens va canviar l’esquema, però estan bé. Els dos estaven molt carregats, però estan els dos perfectament”. 

Comparativa amb l’any passat

A hores d’ara, l’any passat teníem 4 punts. Els vaig dir que estigueren tranquils. Amb un equip amb 15 canvis, amb gent jove, amb lesions, jugadors que pugen al primer equip… les meues sensacions són molt bones. Però no vivim de sensacions, sinó de realitat. És un equip molt entrenable, que vol millorar molt i que estem en una bona línia. Al final sempre ens penalitza alguna cosa, però ens hem de quedar que l’equip fa el que fa. El camí és molt llarg i hem d’anar polint aqueixos xicotets detalls que ens penalitzen per a guanyar punts. Si som capaços de guanyar a casa, tenim una bona mitjana per al futur”.

El Cartagena

“És un equip que està en fase de construcció, perquè ha canviat d’entrenador i jugadors. L’equip que trobarem és totalment diferent i això al principi costa. Aquestes últimes setmanes s’han reforçat amb jugadors molt potents com Alarcón, per exemple. Segona és una categoria molt potent, amb bons jugadors i els partits són molt bonics cada setmana. 

Centrals

“Hi ha veterans de 18 anys i joves de 40. L’ésser bo no va amb l’edat. Estem encantats amb tindre a gent jove, que em transmeten energia, però cal ser conscients que això té un procés. El futbol no és només ficar gols des de l’esquadra, per exemple. No és l’edat, és tindre a gent potent”.

Morro

“És un jugador que ve per a sumar de veritat, perquè és molt bon porter. Té una planta brutal. Farà una competència important a la resta dels porters. Ve a treballar. A nivell d’entrenament està molt bé. Ara hi ha molta competència en la porteria. Rubén és un gran descobriment. Nosaltres necessitem 3 porters, perquè tenim 2 porters que són internacionals, més una possible exigència des del primer equip. Ara estem tranquils de tindre a 3 porters. Té molt bon nivell i una gran talla”.

Les claus

“El nostre equip està creixent, som millors en moltes coses, i a casa hem de tindre molta personalitat. Hem de ser forts a casa, hem d’eixir forts. Cal jugar amb la mateixa personalitat, agressivitat i valentia que contra l’Eldense”. 

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.