skip to content
Miguel Álvarez: “Estic orgullós”
Miguel Álvarez: “Estic orgullós”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B es desfà en elogis cap als seus després del partit davant l’Elx

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, tan sols va tindre paraules d’agraïment cap als seus jugadors després del gran partit realitzat davant l’Elx. La victòria groga per 2-1 no va ser suficient per aconseguir l’ascens a LaLiga 123. “Estem molt satisfets del partit que hem fet, hem estat molt superiors en totes les facetes del joc. Han eixit vius sense saber com. No hem aconseguit l’ascens, però hi ha una generació de futbolistes amb molt de futur al Villarreal”, ha comentat.

Pel tècnic de Jaén, la manca de punteria va condemnar l’Mini Submarí: “La clau ha estat l’encert. Hem generat moltes ocasions, però no hem tingut sort de cara a porteria. Ha estat molt injust pel futbol que hem fet. Hem tingut la de Simón, la de Dalmau, la de Rubén…. Amb una mica més d’encert haguéssim somiat amb la remuntada”.

Malgrat tot, Miguel Álvarez mira al futur amb optimisme. “La maduresa dels futbolistes ha estat màxima. Et vas trist, però feliç perquè s’ha vist que som una pedrera amb jugadors de molta qualitat i futur en el món del futbol. Molts jugadors han presentat candidatura per jugar al futbol professional”, ha conclòs.

Compartir.