Miguel Álvarez: “Donarem la nostar millor versió en Ferrol”
Miguel Álvarez: “Donarem la nostar millor versió en Ferrol”

El tècnic groguet destaca el bon treball de l’equip abans del partit en A Malata (diumenge, 16.15h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Racing de Ferrol, corresponent a la jornada 5 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc aquest diumenge a les 16.15 hores en A Malata.

Aquestes són les paraules del tècnic del Mini Submarí:

Dificultat de la competició

“La dificultat de la competició és extrema i, crec que, enguany ho és encara més perquè tenim a molta gent jove. I tenim a gent jove que, en un futur, si som capaços de traure’ls la seua millor versió, estarem contents. Considere que la formació és important, encara que és clar que la competició t’obliga a anar a competir al màxim perquè cal guanyar. Dins de la dificultat, estem treballant bé”. 

El rival: Racing de Ferrol

“Afrontem el partit amb la il·lusió de traure un bon resultat. A Elx ja vam competir a un bon nivell. Hem de saber individualment el que ens ha penalitzat en setmanes anteriors, per la qual cosa estem treballant sense descans. Donarem la nostra millor versió. El Racing de Ferrol és un molt bon equip amb un gran entrenador. De fet, té quasi tota la columna vertebral de la temporada passada. A més s’han reforçat bé. És un equip molt potent i, a més, recolzat amb la seua gent, serà un rival i camp difícil”. 

Exjugadors

“Alguna cosa bé haurem fet en el camí i a nivell col·lectiu, de captació. Si analitzes, quasi tots els equips de Segona A tenen a jugadors del Villarreal, i fins i tot passa en els equips de LaLiga. Crec que no es pot estar més satisfet”. 

Lekovic

“El veig un jugador molt potent. Una planta increïble, entén bé el joc, contundent, bon joc aeri, bona eixida de pilota… Ha d’adaptar-se als companys, a l’equip, però ara hem de veure’l competir. Per a saber realment el nivell que té, cal provar-lo”. 

Morro

“Miguel té una planta de porter increïble, per a moltíssim, amb molta personalitat. Però és que també tenim a Rubén, que ens ha demostrat un gran nivell. Ara hem de valorar qui volem que jugue”. 

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.