Placeholder canvas
Miguel Álvarez: “Competirem molt bé a Burgos”
Miguel Álvarez: “Competirem molt bé a Burgos”

El tècnic groguet destaca la importància del moment sense pilota en el Plantío (dilluns, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Burgos CF, corresponent a la jornada 38 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest dilluns 1 de maig a les 21.00 hores en El Plantío.

Aquestes són les declaracions més destacades del tècnic groguet:

Com arriba l’equip

“L’equip arriba molt ben física, emocional i tàcticament. Arribem genial, amb moltes ganes que arribe el dilluns per a competir, que la setmana s’està fent llarga, i jugar un partit molt bonic”.

Quin partit espera

“És un equip que a casa és difícil, juga molt abrigallat per la seua afició. És molt exigent amb el seu joc directe i de bandes. Ens hem d’endollar sense pilota en el joc directe i segones jugades, però l’equip el competirà molt bé”.

Les claus

“És un equip que et porta a bloc baix perquè són molt profunds. El moment sense pilota cal dominar-lo perquè fiquen molts centres i tindre molta personalitat amb pilota. Si anem només a defensar-nos estem morts. Cal defensar-nos amb la pilota i fer-los córrer darrere d’ell. Cal no oblidar que és un equip que està fent una temporada fenomenal”.

Partit de detalls

“Ara estan rebent més gols. Van fer una primera volta fenomenal i la base sòlida d’aqueixa primera volta va ser que van encaixar molt pocs gols. Ací quan van vindre no ens van deixar fer pràcticament res. Té uns jugadors molt solidaris i una bona versió individual. L’entrenador ha implantat la seua idea i la porten fins al final. Mereixen més punts dels que porten, com nosaltres, és el que té aquesta categoria. Crec que al Burgos li està passant això. Estan en aqueix moment, com nosaltres, que fent tant com abans se’t retorna menys”.

Igualtat màxima en la taula

“Aquesta categoria és preciosa en tots els moments de la temporada. És la jornada 38 i el Burgos encara a se juga ficar-se en promoció i nosaltres hem d’eixir de baix. Però si els guanyem ens posem a un punt. Vull mirar cap amunt. Intente buscar eines perquè els xics competisquen i la nostra exigència ha de ser anar al camp del Burgos sabedors que és un partit de quatre punts. Ens posaríem a un punt d’ells amb el goal average ganado”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.