Placeholder canvas
Michele, passió pel Villarreal des de Roma
Michele, passió pel Villarreal des de Roma
||||

Per a aquest fan d’Itàlia, el Submarí és un reflex de la seua forma de vida

Mihai Catalin Vidroiu és un fan del Villarreal que va nàixer a Romania, encara que viu a Itàlia des dels tres anys. Va començar a seguir a l’equip ‘groguet’ en 2004. Concretament, assenyala que es va aficionar en un partit de la Copa de la UEFA de la temporada 2003/04: “Quan era més xicotet seguia a la Roma, fins a aquell enfrontament en el qual el Submarí groc va passar de ronda davant els italians, gràcies al gol de Sonny Anderson”.

‘Michele’, nom amb el qual se’l coneix en la capital italiana, va estudiar Psicologia en la Universitat de Roma La Sapienza i actualment treballa com a servidor públic en el Ministeri de la Justícia. “Ser del Villarreal reflecteix la meua manera de veure la vida. A tot arreu la gent prefereix seguir els clubs grans perquè guanyen, però jo sempre done suport als més xicotets, als quals lluiten amb les seues pròpies forces i que prefereixen perdre amb el cap alt”, declara l’acèrrim fan romanés.

Malgrat residir per treball a Roma, el seu amor pel Villarreal li va portar al juliol de 2015 a viatjar i tornar de Londres en el mateix dia per a veure un amistós de l’equip ‘groguet’ contra l’Olympique de Lió en l’Emirates Stadium. A més, ‘Michele’ també ha visitat Vila-real: “Cada vegada que he anat, he trobat bona gent, he conegut una mica més el poble i personatges històrics relacionats amb el Villarreal”.

També destaca que entre els seus jugadors favorits de la història del club estan Tomasson, Joan Oriol, Uche, Musacchio, Jonathan Dos Santos, Perbet, Jaume Costa o Mario Gaspar. Encara que si s’haguera de quedar amb un, assegura que seria Juan Román Riquelme: “Crec que mai veurem un jugador tan elegant com ell. Ballava en el camp i la bellesa en el futbol, com en la vida, és una cosa irresistible”.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.