Placeholder canvas
Màxima dificultat, insuperable ambició
Màxima dificultat, insuperable ambició
||||||

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, es mostra optimista abans de rebre el Real Madrid

Un partit dels grans. L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat confiat en les possibilitats del seu equip en el xoc davant el Real Madrid d’aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmcia (21.00 hores). “És un partit de màxima dificultat. És un equip que té molts arguments per guanyar LaLiga. Hem de confiar en lo nostre i no regalar perquè ho aprofiten molt bé. És un partit d’una gran dificultat, però sóc positiu. L’equip treball molt bé i això fa que siga optimista”, ha comentat.

Per Calleja, la imatge oferta davant Levante fa que siga optimista: “L’únic negatiu del partit contra el Levante va ser el resultat. L’equip va fer un gran partit. Ens va faltar ficar algun gol més en aquests moments que vam tindre de superioritat. Li vam fer molt de mal al Levante. Em va agradar molt i en funció d’això plantejarem el partit del Real Madrid”.

Pel que fa a l’anàlisi del rival, el preparador madrileny adverteix del perill madridista: “El Madrid està tenint lesions i baixes importants. Però després veus els que jugaran i t’adones del potencial que tenen. Segur que estaran al primer nivell. Són jugadors acostumats a guanyar-ho tot. Em preocupa més el que fem nosaltres. La nostra identitat ens ha de fer guanyar partits. El Madrid no espera a ningú. Sempre intenta anar a per els partits des del principi. No especula. Intentaran dominar des del xiulet inicial, encara que una de les seues majors virtuts siga córrer a l’espai. Haurem d’estar molt atents als jugadors que es queden despenjats”.

Calleja prefereix no polemitzar amb les actuacions arbitrals: “Hem treballat durant tota la setmana per arribar en les millors condicions. Ens hem oblidat ja de les actuacions arbitrals i estem totalment centrats en el partit. La nostra obligació és centrar-nos en l’esportiu i desitjar-li molta sort a l’àrbitre. Intentarem posar-ho fàcil sobre el camp”.

El camí a seguir davant el Real Madrid està clar. “Com millor es defensa és amb pilota. Davant el Levante vam dominar molt i aquesta és la millor manera de defensar. Aconseguir una victòria seria molt important a nivell mental. Ens trauríem un pes de sobre. Independentment del resultat que traguem sabem que això acaba de començar. Per estar a dalt cal dominar-ho tot. Estem arribant amb molt perill i marcant molts gols. Això ens ha d’ajudar a que ens facen poques ocasions. No podem regalar penals i perdre la concentració en els córners. Cal buscar solucions perquè arriben les victòries”, ha conclòs Calleja.

Per escoltar la roda de premsa completa de Javi Calleja tan sols cal punxar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.