Màxima concentració davant el Rayo
Màxima concentració davant el Rayo

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino demana als seus futbolistes que extremen l’atenció davant els madrilenys (demà 17.00 h, El Madrigal)

Màxima atenció. L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano (demà, 17.00 hores, El Madrigal) les virtuts dels madrilenys, un rival contra el qual l’asturià creu que caldrà extremar les precaucions. “El Rayo està en formació perquè va fer 17 fitxatges i açò porta un temps, alguns fins i tot van arribar ben avançat l’estiu, i hauríem d’aprofitar aqueixa circumstància, però del que no hi ha dubte és que es tracta d’un rival dur. Excepte en l’últim partit contra l’Elche, que es van donar una sèrie de circumstàncies en contra seva, van traure un bon resultat contra l’Atlético i si algú va merèixer la victòria van ser ells. És un equip atrevit, que ataca amb molta gent, que diversifica atacs molt ràpids i caldrà estar molt atents”.

Per al tècnic del Submarí, és fonamental que l’equip sàpia adaptar-se i aprenga a competir en diferents escenaris. A més, un triomf confirmaria el gran inici dels grocs: “L’important és aconseguir el mateix nivell de concentració i de motivació en totes les competicions. Per açò mateix, seria molt important guanyar-li al Rayo, perquè a més ratificaria un bon començament de Lliga en el qual solament hem perdut amb el líder, que és el Barça. A veure si som capaços d’adaptar-nos ara al ritme de tres competicions. Estem en un procés d’adaptació i són pocs els futbolistes d’aquesta plantilla que han jugat en diverses competicions. De fet, molts d’ells ni tan sols en Primera han jugat molt temps. Anem a veure com responen enguany, en el qual jugarem molts partits”.

Quant al partit d’Europa League davant el Borussia Mönchengladbach, Marcelino va assenyalar que va ser una gran experiència en la qual el Villarreal va mostrar una gran versió. “Vam ser un equip molt competitiu, contra un gran rival en un gran escenari. L’equip mai li va perdre la cara al partit, va haver-hi fases que ells van dominar, va haver-hi un minut que passem del 0-1 a l’1-0, després uns minuts de domini i en el segon temps superem al rival. És per a estar molt satisfets. Bonica experiència en el meu debut europeu. Una vegada vist el desenvolupament del partit, ens satisfà, va merèixer la pena esperar perquè l’escenari era impressionant. Va ser un partit bonic, contra un rival molt capaç i en el qual competim. Amb un equip jove però alhora ambiciós, vam demostrar estar capacitats per a tutejar a un dels millors equips alemanys”.

Finalment, el tècnic del Villarreal també va parlar de la incorporació de Jonathan dos Santos, qui va debutar ahir en competició oficial i a poc a poc va sumant minuts. “És una gran notícia que estiga Jonathan. Tenim moltíssima confiança en ell i és qüestió de temps. Ve d’una lesió molt llarga i no ha pogut jugar en competició. Per açò, vam voler anar a poc a poc, sense ficar-li pressió en cap dels aspectes i que tot seguira un procés normal. Quan va arribar no estava totalment recuperat de la seua lesió, seguim els passos i creiem que ara ja ho està i que és una qüestió de continuïtat. Haver tingut aquesta recuperació li permet concentrar-se en el joc, ahir va tenir un gran rendiment, ens va oferir molta col·laboració, molt criteri i bona actitud”.

Compartir.