Placeholder canvas
“Les decisions arbitrals no ens han de descentrar”
“Les decisions arbitrals no ens han de descentrar”
||||||

Mario Gaspar analitza l’actualitat groga abans d’enfrontar-se al Real Madrid (diumenge, 21.00 hores)

El lateral dret alacantí del Villarreal CF, Mario Gaspar Pérez, ha assegurat aquest migdia que la millor manera d’afrontar el proper compromís davant el Real Madrid (diumenge, 21.00 hores) és amb confiança. Segons Mario Gaspar, l’arbitratge no ha d’afectar el desenvolupament de l’emocionant partit. “Les designacions són les que són en cada partit, encara que és cert que és casualitat que siga el mateix àrbitre que l’altre dia davant el Levante era al VAR. L’àrbitre es pot equivocar. No crec que siga premeditat. Esperem que contra el Madrid siga un bon arbitratge”.

Per al capità groc, és molt important que les decisions arbitrals no afecten moralment a l’equip com va passar contra el Levante UD: “Cal confiar en els àrbitres. Si a la primera jugada polèmica comencem a protestar i a anar-nos del partit serà perjudicial per a nosaltres. Hem de evadir-nos i deixar que face la seua feina. Ja ho valorarem després del partit. Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos i exigir-nos més. No podem eixir-nos del partit per les decisions arbitrals. Cal ser més freds i no deixar que ens afecte tant. Davant el Levante se’ns va escapar el partit en 15 minuts. Hem de controlar els nervis i millorar per no cometre errors. En cinc minuts se’t pot anar un partit. No ha de tornar a passar. L’experiència d’aquests dos partits ens ha de servir de lliçó”.

Això sí, Mario Gaspar adverteix que les decisions han de ser iguals per a tots els equips: “Si el porter està avançat per un centímetre també caldria mirar un altre tipus de jugades com ara quan un jugador entra en l’àrea abans de llançar un penal o quan es treu de porta. Això de mesurar els centímetres ha de ser per a tot”.

Quant a l’anàlisi previ al partit contra el Madrid, l’alacantí demostra les ganes que té l’equip: “Tenim ganes de jugar i sumar tres punts. Vam controlar els dos partits que hem jugat fins ara i se’ns van escapar. Hem de millorar en certes coses per poder guanyar el Madrid. A vegades aquests són els millors partits per sumar tres punts i pujar la moral. Haurem d’estar concentrats els 90 minuts i fer les coses molt bé”.

El Real Madrid arribarà a l’Estadi de la Ceràmica amb quatre punts sumats. “És cert que en l’últim partit es va veure al Madrid de l’any passat, però el dia del Celta van fer un gran partit amb un menys. Té a jugadors dels millors del món i si els deixem entrar en el partit ens crearan molts problemes. Hem de dominar perquè ells se senten incòmodes”, ha acabat.

Compartir.