skip to content
Marcos Senna recull el Trofeu Zarra de Gerard Moreno
Marcos Senna recull el Trofeu Zarra de Gerard Moreno
||||

La llegenda ‘grogueta’ ha acudit als Premis MARCA 2021 en representació del golejador groc

El Villarreal CF ha sigut protagonista en els Premis MARCA 2021. Gerard Moreno ha sigut guardonat amb el Trofeu Zarra al màxim golejador nacional en haver anotat 23 gols la passada campanya en LaLiga. El membre del Departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna, ha acudit a la festa del futbol espanyol i ha recollit aquest prestigiós guardó en representació del davanter groc.

Gerard, un golejador de llegenda

Gerard Moreno ha rebut aquest dilluns el Trofeu Zarra 2020-21, el seu segon guardó consecutiu com a màxim golejador nacional després d’haver alçat també el de la campanya 2019-20. L’internacional espanyol va anotar un total de 23 gols en LaLiga, el seu màxim registre històric en el campionat domèstic. El curs anterior va aconseguir el mateix reconeixement amb 18 dianes.

En una campanya impressionant, va alçar el títol de l’Europa League i va jugar l’Eurocopa amb la Selecció Espanyola. A nivell individual, va marcar 30 gols, que li han servit per a erigir-se en un dels candidats a guanyar la Pilota d’Or i alçar el premi a Millor Jugador de la Temporada de la UEFA Europa League 2020/21. Per si no fos prou, enguany també s’ha convertit en el màxim golejador de la història del Villarreal CF.

Compartir.