Placeholder canvas
Lidón Muñoz i la seua rutina lluny de la piscina
Lidón Muñoz i la seua rutina lluny de la piscina
||||

La nadadora d’Endavant Esports ha adaptat els seus entrenaments per a mantindre’s en forma durant el període de confinament

Una frenada ‘en sec’ per a Lidón Muñoz. La nadadora castellonenca, igual que la resta d’esportistes d’Endavant Esports, ha hagut d’adaptar-se a la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19, veient-se obligada a modificar el seu entrenament.

La jove esportista provincial, que porta ja quasi cinc setmanes sense enfundar-se el vestit de bany i poder entrenar en la piscina, continua exercitant-se des de la seua casa per a mantindre’s en forma: “Entrene dues sessions diàries de dilluns a divendres i una el dissabte al matí. Intente portar una rutina, compaginant l’esport amb els meus estudis en Medicina. En el poc temps lliure que em queda aprofite per a fer coses que m’agraden i que, generalment, no tinc tant de temps per a fer”, explica.

Les sessions d’entrenament, malgrat ser lluny del seu entorn habitual, són molt variades i exigents: “Tant els meus companys del CN Sant Andreu com jo seguim un entrenament en sec, limitat al que podem fer des de casa i amb els materials que tenim al nostre abast. Fem pesos, cardio amb bicicleta estàtica, circuits de resistència, treballem tècnica de natació amb gomes elàstiques i fitball i fem un treball de visualització tant d’habilitats com de sèries en l’aigua”.

Cursant estudis en Medicina, Lidón Muñoz mostra el seu orgull i reconeixement a l’encomiable treball que està realitzant el personal sanitari fent-li front al COVID-19: “Tots els dies, a les 20.00h, isc a aplaudir als metges i infermers, que estan fent una excel·lent labor, salvant moltíssimes vides”.

Compartir.