skip to content
Les llegendes del Villarreal han tornat!
Les llegendes del Villarreal han tornat!
VILLARREAL CF

L’Estadi de la Ceràmica albergarà aquest dijous un amistós en què l’entrada serà gratuïta (13:30)

Algunes de les llegendes del Villarreal CF es tornaran a enfundar la samarreta groga aquest dijous, a partir de les 13.30 hores, a l’Estadi de la Ceràmica. L’equip de veterans del Submarí disputarà un xoc amistós que promet ser espectacular davant la selecció d’Ucraïna de veterans. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta, de manera que es habilitarà la graderia de Tribuna de l’Estadi de la Ceràmica perquè els aficionats que ho desitgen pugan gaudir del partit. El xoc s’emmarca dins de les festes patronals de Vila-real dedicades a Sant Pasqual.

La convocatòria de l’equip de veterans del Villarreal CF per a aquest partit la formen els següents jugadors: Jesús Unanua, Nico Bosch, Dani Chabrera, Javi Venta, Unai Vergara, Pere Martí, Igor Tasevski, Carlos Isach, Marcos Senna, Héctor Font, Víctor Fernández , Xisco Nadal, Moisés García, Joan Capdevila, Jordi Sifre, Antonio Guayre, Javi Calleja i Quique Álvarez.

Per la seua banda, la selecció d’Ucraïna es presentarà a l’Estadi de la Ceràmica amb els següents futbolistes: V’yacheslav Shevchuk, Ezersky, Kosovsky, Nazarenko, Nagornyak, Markevich, Shelaev, Samoylov, Donets, Reva, Tsykhmeystruk, Svidersky, Moroz, Kosirin, Maximov, Oksimets i Lozinsky.

L’espectacle està garantit! No t’ho perdes!

Compartir.