Placeholder canvas
La Yellow Cup Summer torna amb emoció
La Yellow Cup Summer torna amb emoció
||||

El torneig de futbol base ‘groguet’ celebrarà més de 150 partits aquest cap de setmana en les instal·lacions esportives del Villarreal CF

Torna la Yellow Cup Summer! Després d’un any d’aturada per la pandèmia, el torneig ‘groguet’ més important de l’estiu arriba amb molt de futbol i diversió en una edició en la qual se celebraran més de 150 encontres de competició de les categories benjamí, aleví, femení sub-12, infantil, cadet, juvenil i femení sub-16 del 2 al 4 de juliol. 

En la present edició, que dona principi aquest divendres, competiran un total de 1450 jugadors dels 62 equips participants. Aquests desplegaran el seu joc en les dues espectaculars instal·lacions esportives del Villarreal CF: la Ciutat Esportiva Miralcamp i la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica.

A més de la notable presència de diversos conjunts de la Cantera Grogueta i del futbol base del CD Roda, el torneig també comptarà amb la participació de diferents equips de diversos punts de la geografia nacional com el FB CF Santo Domingo i el Seseña FC, arribats de la província de Toledo, el club català CP Sarrià i els alacantins Elda Unió CF i el CD Valle. De la nostra província, també jugaran clubs com a CE Vila d’Onda, UD Vall d’Uixó i CD Soneja.

No sols competeixen equips nacionals. Aquest prestigiós torneig també compta amb equips procedents d’altres països. La Internacional Prospect Academy representarà als Estats Units i l’FC Tecnico de Berlín farà el propi amb Alemanya. Per part seua, la Marcet Football Academy participarà amb un equip format per jugadors de diferents nacionalitats.

Més enllà del futbol, el torneig va donar principi ahir amb l’exclusiu còctel de benvinguda per als familiars i els acompanyants. Com a colofó, els equips durant el cap de setmana visitaran l’Estadi de la Ceràmica.

Que regne el futbol a Vila-real i que guanyen els millors!

Compartir.