Placeholder canvas
La Vall d’Uixó vibra amb el Torneig 3×3 Groguet
La Vall d’Uixó vibra amb el Torneig 3×3 Groguet

Els equips prebenjamines i benjamins de la UD Vall d’Uxó van gaudir d’aquest divertit torneig gràcies a Endavant Província

El Villarreal CF continua fomentant l’esport per la província de Castelló. Amb motiu de la iniciativa Endavant Província i la filmació de ‘Una província única’ a la Vall d’Uixó, el club groc ha organitzat el Torneig 3×3 Groguet a la ciutat de la Plana Baixa amb la participació dels equips benjamins i prebenjamines de la UD Vall d’Uxó, club convingut amb el Submarí Groc. 

Per part del prestigiós equip valldeuxense, van participar el Prebenjamín A, Prebenjamín B i Prebenjamín C, Benjamí A, Benjamí B i Benjamí C.

En categoria prebenjamín va guanyar l’equip Paco Alcácer del Prebenjamín A, conformat pels jugadors Albert, Pablo i Xavi. Per part seua, en categoria benjamí, va véncer el conjunt Gerard del Benjamí A integrat per Pere, Pablo i Marco.

Finalment, en el ‘Repte Groguet’, la Vall d’Uixó ha sumat un agregat de 202 punts en categoria prebenjamín, col·locant-se líder després de superar a Vila-real. En benjamí, en canvi, els participants valldeuxenses van sumar un agregat de 236 punts, menys que els reeixits pels participants del Villarreal CF.

Per a seguir els resultats de la primera jornada del Torneig 3×3 Groguet, pots consultar el següent enllaç: RESULTATS I CLASIFICACIONS

Compartir.