skip to content
La UD Logroñés, rival del Villarreal B al ‘play-off’
La UD Logroñés, rival del Villarreal B al ‘play-off’

HOYOYO

El filial groc disputarà el partit d’anada al Municipal Les Gaunas i la tornada al Miniestadi

El sorteig celebrat aquesta vesprada a la seu de la RFEF de la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) ha deparat que el Villarreal B s’enfronte a la Unió Esportiva Logroñés en la primera ronda del ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió A. El filial groc, segon classificat del Grup III, hauria de superar tres rondes per aconseguir el seu retorn a la categoria de plata del futbol espanyol.

El partit d’anada es disputarà aquest proper diumenge 22 de maig a l’estadi Municipal Les Gaunas (18.30 hores), mentre que la tornada serà al Miniestadi de la Ciutat Esportiva el cap de setmana del 29 de maig. La UD Logroñés va acabar la Lliga en quart lloc del Grup I amb 66 punts acumulats en 38 jornades disputades.

La Unió Esportiva Logroñés és un club creat a partir del Club Esportiu Varea, un històric club assentat al barri logroñés de Varea i fundat el 1967. L’any 2009, el CD Varea va aconseguir un històric ascens a Segona Divisió B i el nou club, la Unió Esportiva Logroñés, va ocupar la seva plaça en la categoria de bronze del futbol espanyol. Al seu torn va incorporar una estructura completament professional que el CD Varea no tenia.

El nou club va començar des de zero tota la seva estructura, des del personal per a la gestió de l’estadi, la comunicació, les equipacions, l’escut, les categories inferiors, les relacions amb les institucions i amb els altres clubs Rioja, amb la finalitat de tenir una base professional sobre la qual poder anar creixent, amb uns valors clars d’ordre, serietat, treball i identificació amb la Rioja.

Compartir.