skip to content
La segona i tercera indumentària ja estan disponibles!
La segona i tercera indumentària ja estan disponibles!

El club ha presentat la segona i tercera indumentària Joma 2023/24

El Villarreal CF ha presentat la segona i tercera indumentària que utilitzarà en la temporada 2023/24. Així, els aficionats que ho desitgen ja poden fer-se amb elles a les Tendes Oficials o a la Tenda Online.

Per al segon equipament Joma ha apostat pel color roig com a predominant al qual acompanyen detalls grocs en el coll i en les mànegues que mantenen l’essència del Villarreal CF.

D’altra banda, el tercer equipament o alternativa és de color gris que, en aquesta ocasió, ve acompanyat de detalls fúcsies també en el coll i en totes dues mànegues.

A més, cal destacar que tant la segona com el tercer equipament inclouen les sigles del Villarreal CF a l’esquena.

El Villarreal i Joma renoven el seu acord per quatre temporades

El que funciona, calia renovar-lo. El Villarreal CF i Joma han aconseguit un acord de renovació per les pròximes quatre temporades perquè la prestigiosa signatura esportiva espanyola continuï sent el patrocinador tècnic esportiu exclusiu oficial del club. Aquesta relació contractual va començar al juliol del 2016.

Per aquest acord, tot l’equipament esportiu i de concentració de qualsevol de les categories del club serà subministrada per Joma. De la mateixa manera, la marca serà l’única capacitada per a fabricar, comercialitzar i proveir de material esportiu oficial del Villarreal CF.

Els uniformes recullen la seva essència combinant-la amb aspectes renovats i amb un estil elegant plasmat en teixit reciclat. Per a donar-li un toc especial i modern, s’ha aplicat un acabat en Jacquard que dibuixa ones en la tela i que, al mateix temps ajuden a la transpiració de la suor. Com és habitual, ve acompanyada de detalls en blau marí remodelats, inclòs el xicotet emblema de l’esquena.

D’altra banda, en el disseny de la peça destaca el patró regular amb coll rodó en rib i detall a pic en mesh. Presenta una obertura en les mànigues amb doble acabat també en mesh i en rib. En el baix, s’optimitza l’ajust amb mitjà canalé. Tot això contribueix a la llibertat de moviment i al confort dels futbolistes del Villarreal CF.

Una samarreta ecològica per a un planeta sostenible

Per als nous uniformes, Joma s’ha reafirmat en el seu compromís amb la cura del medi ambient fabricant les elàstiques 100% amb polièster reciclat. La majoria dels equipaments que la marca fabrica ja porten aquest teixit. S’elabora a partir de fonts reciclades, sobretot d’ampolles PET, que es converteix en matèria primera. Així, es redueixen un 75% de les emissions de CO₂ i s’evita l’ús de petroli.

Quant als beneficis en realitzar exercici físic, el polièster reciclat aporta elasticitat, resistència i bona transpirabilitat.

Les millors tecnologies del mercat

Joma, com a experta en esport, ha incorporat en l’equipament del Villarreal CF les qualitats tecnològiques més capdavanteres. Això és fruit de la gran inversió en I+D+I duta a terme en els últims anys. Els productes que es posaran a la venda també segueixen aquests estàndards de qualitat.

En primer lloc, la tecnologia MICRO-MESH SYSTEM està situada en les zones de major sudoració (les axil·les) per a ajudar al fet que la humitat s’evapori ràpidament. Així el cos del jugador estarà sec, còmode i es previndrà el refredament post exercici.

D’altra banda, cada peça de tela s’ha unit usant el sistema de costures planes FLATLOCK, que prevé l’aparició de possibles rascades en la pell i eleva la comoditat en el joc.

Cal no oblidar l’escut del Villarreal CF, que apareix en la part frontal gràcies a la tecnologia JOMA SPORTECH. Aquesta tècnica heretada del calçat consisteix en el termosellat de peces de cautxú. Aquest material flexible i resistent no afegeix pes i no provoca molèsties.

Finalment, la col·lecció 2023/2024 de Joma per al Villarreal CF es completa amb la resta dels productes de joc, amb una àmplia línia de peces d’entrenament i amb una altra línia de passeig.

Compartir.