La fidelitat té premi davant l’AS Monaco FC!
La fidelitat té premi davant l’AS Monaco FC!

HOYOYO

Els abonats VIP Or podran retirar les entrades addicionals per tan sols 5 o 10 euros

Un nou premi a la fidelitat. Els abonats VYP Or del Villarreal CF que ja hagin renovat el seu carnet per a aquesta temporada 2016/2017 podran retirar dues entrades addicionals a un preu especial per al partit d’anada del ‘play-off’ de Lliga de Campions davant l’AS Monaco FC, que es disputarà el proper dimecres 17 d’agost a partir de les 20.45 hores a el Madrigal.

Les entrades podran començar a retirar-se a partir d’aquest dimecres 10 d’agost a la Botiga Oficial del Villarreal CF (Plaça Major, 19) a un preu de 10 euros (Tribuna) i de només 5 euros a la resta de zones de l’estadi (Preferència, Fons Sud i Fons Nord). Tan sols hi ha disponibles 1.000 entrades en aquesta promoció i es podran comprar fins al proper dissabte 13 d’agost a les 20.30 hores.

Informació detallada:

  • Punt de venda: Botiga Oficial del Villarreal CF (Plaça Major, 19).
  • Horari: De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores.
  • Data límit: Dissabte, 13 d’agost.
  • Entrades disponibles: 1.000.
  • Preus: Preferència, Fons Sud i Fons Nord (5 euros). Tribuna (10 euros).

Preus per al públic en general:

Els aficionats del Villarreal CF que no siguin abonats i vulguin assistir al partit al Madrigal també poden retirar les seves entrades des de ja mateix a través d’internet (Entrades Villarreal CF-AS Monaco FC). Els preus són els següents: Tribuna (70 euros), Preferència (50 euros) i Fons Sud i Fons Nord (30 euros). Aquestes entrades estaran a la venda fins a completar aforament i fins al mateix dia de partit.

Compartir.