skip to content
La fidelitat té premi davant l’AS Monaco FC!
La fidelitat té premi davant l’AS Monaco FC!

HOYOYO

Els abonats VIP Or podran retirar les entrades addicionals per tan sols 5 o 10 euros

Un nou premi a la fidelitat. Els abonats VYP Or del Villarreal CF que ja hagin renovat el seu carnet per a aquesta temporada 2016/2017 podran retirar dues entrades addicionals a un preu especial per al partit d’anada del ‘play-off’ de Lliga de Campions davant l’AS Monaco FC, que es disputarà el proper dimecres 17 d’agost a partir de les 20.45 hores a el Madrigal.

Les entrades podran començar a retirar-se a partir d’aquest dimecres 10 d’agost a la Botiga Oficial del Villarreal CF (Plaça Major, 19) a un preu de 10 euros (Tribuna) i de només 5 euros a la resta de zones de l’estadi (Preferència, Fons Sud i Fons Nord). Tan sols hi ha disponibles 1.000 entrades en aquesta promoció i es podran comprar fins al proper dissabte 13 d’agost a les 20.30 hores.

Informació detallada:

  • Punt de venda: Botiga Oficial del Villarreal CF (Plaça Major, 19).
  • Horari: De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores.
  • Data límit: Dissabte, 13 d’agost.
  • Entrades disponibles: 1.000.
  • Preus: Preferència, Fons Sud i Fons Nord (5 euros). Tribuna (10 euros).

Preus per al públic en general:

Els aficionats del Villarreal CF que no siguin abonats i vulguin assistir al partit al Madrigal també poden retirar les seves entrades des de ja mateix a través d’internet (Entrades Villarreal CF-AS Monaco FC). Els preus són els següents: Tribuna (70 euros), Preferència (50 euros) i Fons Sud i Fons Nord (30 euros). Aquestes entrades estaran a la venda fins a completar aforament i fins al mateix dia de partit.

Compartir.