La festa del ‘Simpatitzant’ i d’Endavant Orpesa
La festa del ‘Simpatitzant’ i d’Endavant Orpesa

HOYOYO

L’afició ha pogut gaudir d’un dia inoblidable a la prèvia i durant el partit davant el Leganés

Festa per partida doble. Abans i durant el partit davant el CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica, els aficionats del Villarreal CF han pogut gaudir dels actes programats dins de la cinquena edició del ‘Dia del Simpatitzant’ i també de la iniciativa Endavant Província, que en aquesta ocasió va estar dedicada a la localitat d’Orpesa del Mar.

Cal recordar que el ‘Dia del Simpatitzant’ és l’homenatge que li dedica el club als groguets que hagin adquirit el seu ‘Carnet del Simpatitzant’ aquesta temporada, per la qual cosa es va organitzar una jornada d’activitats per a tots els seguidors nacionals i internacionals.

La festa va començar amb la visita a l’Estadi de la Ceràmica per part dels ‘Simpatitzants’, per posteriorment celebrar un dinar en una de les sales situades a la grada de Preferència de l’estadi.

L’ambient a la ‘Fan Zone’ va començar a les 14.30 hores. Allà, els aficionats que es van acostar van poder divertir-se amb les activitats programes, conèixer una mica millor la localitat d’Orpesa amb els fullets turístics i a més gaudir d’uns deliciosos rotllets d’anís.

Ja dins de l’Estadi de la Ceràmica, tant els ‘Simpatitzants’ com l’equip de futbol CF Orpesa van poder fotografiar-se sobre la gespa amb el primer equip del Villarreal CF just abans que comencés el partit davant el CD Leganés.

Compartir.