Placeholder canvas
La crida de la il·lusió en LaLiga Genuine
La crida de la il·lusió en LaLiga Genuine
||||

El jugador del EDI del Villarreal Eduardo Hernández ha participat aquest matí en una multitudinària i especial videoconferència

Els jugadors i jugadores dels 36 equips de LaLiga Genuine Santander s’han retrobat aquest dijous en una videoconferència molt especial, amb Javier Tebas, president de LaLiga, i Rami Aboukhair, CEO de Santander España. Un total de 36 representants dels diferents equips han pogut viure aquesta experiència virtual, en la qual no sols hi ha hagut missatges positius i d’ànim, sinó també preguntes dirigides a tots dos convidats d’excepció. La resta de jugadors i jugadores, cossos tècnics, familiars i afeccionats han pogut seguir aquest emotiu trobe via streaming. Per part del EDI del Villarreal ha participat Eduardo Hernández.

Davant l’expectació de tots els presents, Javier Tebas ha enviat un missatge d’esperança i il·lusió als jugadors i jugadores i a les seues famílies, assegurant-los la represa de la competició l’any vinent 2021, quan es complisquen les condicions òptimes i la situació sanitària siga l’adequada per a preservar la salut de tots els participants. Tal com ha expressat el president de LaLiga, l’objectiu és tornar a gaudir d’aquesta meravellosa lliga sense córrer cap risc.

A més, Tebas els ha transmés l’orgull que suposa per a LaLiga comptar amb una competició com aquesta, en la qual els valors prevalen per damunt de tot. Per això, ha animat a tots els seus participants al fet que continuen fent gala del respecte, la tolerància i el treball en equip en aquesta lliga tan complicada que tots els ciutadans estem jugant contra el COVID-19, demostrant que amb esforç i superació tot és possible.

Per part seua, Rami Aboukhair ha aprofitat per a presentar l’Àlbum de Cromos de Panini de LaLiga Genuine Santander. Aquesta iniciativa és fruit d’una promesa que el CEO de Santander España va realitzar a tots els equips el mes de novembre passat, en la presentació oficial de la temporada 2019/2020.

Aquest àlbum ja és una realitat gràcies a la col·laboració de Santander España, tittle sponsor d’aquesta lliga, i de Panini, marca associada de la competició, qui l’ha posat a la disposició de LaLiga per a equiparar el llegendari àlbum de cromos de LaLiga Santander amb el de LaLiga Genuine Santander. Rami ha confirmat als jugadors i jugadores que ja es troba disponible la versió digital de l’àlbum i que s’està posant en marxa la versió física per a entregar-li-la quan les circumstàncies ho permeten.

Un àlbum molt especial

L’autèntica lliga de les estreles, tal com es refereix a ella Javier Tebas, mereixia reunir en un format històric, com és l’àlbum de Panini, als autèntics protagonistes de LaLiga Genuine Santander, competició formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual.

L’àlbum està estructurat en quatre quaderns diferents, en cadascun dels quals apareixen nou equips de la competició.

Com aconseguir-ho?

Totes aquelles persones que desitgen fer la col·lecció podran fer-ho a partir de hui, accedint a través de la pàgina www.mypaninidigitalcollection.com o descarregant l’app MyPanini Digital Collection, disponible per a Android i IOS. Els usuaris rebran cada dia un sobre amb 6 cromos de cadascun dels àlbums als quals s’hagen subscrit. A través de la plataforma, podran intercanviar amb altres usuaris aquells cromos repetits per a acabar la col·lecció. En el següent enllaç es troba un tutorial sobre com realitzar la col·lecció virtualhttps://youtu.be/zY41XXrlmO4.

Compartir.