skip to content
L’última parada d’un “any extraordinari”
L’última parada d’un “any extraordinari”

VILLARREAL CF

Marcelino es mostra orgullós per una temporada que ha sigut de somni

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, que posarà fi a la temporada al costat del seu equip aquest diumenge davant el Sporting de Gijón (19.30 hores, Estadi El Molinón), va destacar en roda de premsa que el partit suposa la culminació “a una temporada extraordinària”. Segons va explicar el tècnic del Submarí, la campanya dels grocs ha desbordat totes les previsions inicials. “Ha sigut una temporada fantàstica, un any extraordinari per a nosaltres. Molt millor del que estava pensat des d’un principi. Crec que hem fet molt bon futbol i això ha sigut gràcies al treball i a l’actitud dels jugadors, que han demostrat un compromís i una professionalitat fora de tot dubte. A nivell competitiu ja hem donat un salt important. En la temporada anterior no aconseguim traure certs partits que aquesta temporada sí”.

El preparador del Villarreal també va fer balanç del seu any en el personal, destacant enguany com el millor des de la seua arribada al gener de 2013. “Si ens fixem estrictament en els resultats, és la meua millor temporada. En treball, aquesta temporada no ha sigut diferent a unes altres però sí que en nivell de rendiment i competitivitat. El futbol té un aspecte complicat, i és el fet que el treball pot no veure’s reflectit en els resultats. Els entrenadors depenem dels jugadors i la gran sort per a mi ha sigut comptar amb aquesta gran plantilla”, va explicar el tècnic.

Finalment, Marcelino també va parlar dels jugadors amb els quals afrontarà el xoc davant el conjunt asturià. “Comptaré amb tots els jugadors del primer equip, però hi haurà rotacions com hem anat fent durant tota la temporada. L’alineació va a ser bastant similar a la qual va jugar la setmana passada contra el Deportivo de La Coruña”.

Compartir.